Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy fiú barátom akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú barátom akivel nagyon jól elhülyülünk, de nekem kicsit tetszik is. Fogja a kezem, amikor sétálunk, néha azt mondja, hogy szeret. Mit jelent ez?

Figyelt kérdés

Néha megfogja a kezeim és szorosan szorítja és úgy sétálunk(de csak egy rövid ideig :D Akkor néha megfogja a combom,és eddig 2X azt mondta,hogy szeret,(én pedig hülységből vissza mondtam neki hogy én)mikor meglátjuk egymást akkor pedig mind2-en elmosolyodunk. Mit jelent ez?Légyszi segítsetek!

Egy fiatal lány

2007. dec. 2. 13:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Másokat is fogdos? A fiúk bármilyen lányt szívesen taperolnak, aki hagyja... viszont már kevesebbet mondják, hogy szeretik. nem értettem pontosan mit válaszolsz, amikor mondja, hogy szeret, de válaszolj valamivel komolyabban, kérdezd meg miért mondja, persze légy laza közben.:D Figyeld az arcát, a mozdulatait, a tekintetét, azt mondják, ha valaki szerelmes, az meglátszik rajta, és ez így van. Az egyébként biztos, hogy az esete vagy.:)
2007. dec. 2. 14:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy csak ilyen stílus. Nekem is volt ilyen haverom, akivel pl aludtunk is együtt, de sosem volt semmi köztünk!! Bár azt nem tudom hogy ő akart volna valamit...

Az biztos hogy én nem, de mikor egyedül voltam, jó volt, hogy volt valaki akivel érintkezésbe léphettem (megfogni a kezét, maximum átölelni).

Szóval szerintem próbáld meg megfigyelni a jeleit, hogy több lehet-e mint szimpla barátság. Beszélgess vele a lányokról, van-e valaki aki tetszik neki meg ilyesmi. És közben figyeld.

2007. dec. 2. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem bejössz neki,már csak az a kérdés,hogy menniyre,illetve hogy ő is tetszik e neked,mert ha igen,Te is flörtölj vele,és esetleg a puszit add kicsit a szája sarkába.....az tuti,mert lehet véletlen is,vagy ha 2 puszi,és az elsőt a sarokba adod,lehet,h ő a 2.at a szájadra telibe,de ha nem ,az sem gáz!!! Sok sikert
2007. dec. 2. 22:34
 4/5 anonim ***** válasza:
54%

Volt nekem is egy ilyen barátom.Mikor megláttuk egymást a másik nyakába vetettük magunkat.Kézenfogva indiánszögdelésben mentünk végig a Váci utcán,megverekedtünk egy somlóigaliskával,és még isten tudja,h mit meg nem tettünk.A szülei imádtak akkor is,amikor nem jártunk.Egysze aztán megtört a jég,éppen verekedtünk a szobájába,és mint a filmeken,kisült belőle egy csók.Nah mindketten rosszul lettünk,hiszen mindkettőnknek volt párja.

Aztán jött egy gólyabál,amire együtt mentünk,és ott is a Bikini összehozott minket.Akkor én már úgy gondoltam,h próbáljuk meg.Erre eléggé szar érzés volt,h tőlem rohan a nőhöz,aki csak kihasználja.Ez volt november elején.Decemberben elején aztán összejöttünk.Január közepén vége lett.

Kiderült, h mind a ketten megvesztünk egymásért,de együtt nem megy.Vesztettünk egy jó barátot.Bár, utólag belátva,párként nem is illünk össze.

Szerintem hagyd kialakulni.Az érintések mindenképpen szimpátiát fejeznek ki.De mérlegeld,h érdemes-e!Szerintem tetszel neki,de egyelőre nem meri megmondani.Hülyülés közben próbálj meg kiprovokálni olyan testhelyzeteket,ahol kiderülhet,h mi is az igazság.De semmiképp se ronts ajtóstól a házba,mert azzal tönkreteheted a törékeny varázst!

2007. dec. 3. 07:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, mint az előtem szóló, nekem is volt ilyen helyzetem egy lány osztálytársammal, nem is egyszer csókolóztunk, de úgy döntöttünk, hogy nem engedjünk, hogy ami köztünk történt tönkre tegye a barátságunkat, így csak barátok maradtunk, de ez a helyzet is más, mert mind ketten úgy érezzük, hogy többek is vagyunk, nem csak szimpla barátok
2007. dec. 3. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!