Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv. Elsősorban nők véleményére vagyok kíváncsi. Több mint 20 éve vagyunk együtt a feleségemmel. Van két kiskorú gyerekünk.40-es éveink elején járunk. A második gyerekünk születése után a feleségem nem kezdeményez soha szexet. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ha én kezdeményezem akkor legtöbbször nincs kedve hozzá. Sok mindent kipróbáltam már.Sokat segítek otthon,próbálok nagyon figyelmes lenni, vettem már több sex játékot neki, hogy legyen kedve,felajánlottam már neki teljes masszást "happy finish"-el,női sex film együtt nézését stb.Nem igazán használ semmi. Ha mégis összejövünk (ritkán heti max. 1x) akkor élvezi van orgazmusa.Már sokszor átbeszéltük ezt.Próbál is változtatni de nem sok eredménnyel. Mit tehetnék még?Már gondoltam, hogy feladom de, szeretem.2018. aug. 19. 14:48
11/17 anonim válasza:
Utolsó nem kötelezö szexelni,de itt a nővel valami nincs rendben.Volt ilyen nekem is nem szerettem már az akkori párom.Igy a szexet sem vele.
12/17 anonim válasza:
Egyen a feleséged maca port, azt majd meghozza a libidót!
13/17 anonim válasza:
Ha a ferjem nem segit lusta es nem figyel ram akkor este hiaba bujik
A szex nappal kezdodik
A fusztral nincs kedvem hozza
14/17 anonim válasza:
A feleségednek is dolgoznia kellene rajta egy kicsit! Irány a szexuálpszichológus, esetleg hormonvizsgálat.
De lehet szimplán arra vágyik, hogy dominánsabb legyél, nem kell annyira figyelmesnek lenni.
15/17 Bence_ válasza:
Valamilyen irányba mozdulj, mozduljatok el. Ha Ő nagyon nem lép akkor lépj te, válj el és élj egy boldog életet.
16/17 anonim válasza:
Ha korábban aktívabb volt ezen a téren, akkor érdemes lenne kivizsgáltatni, hogy nincs-e valamilyen hormonproblémája. Vagy ha nyitott, akkor felkereshetnétek egy szexuálpszichológust. Mindenesetre, arról azért beszélgethetnél vele, hogy ha előzetesen megegyeztetek, hogy ő is igyekszik több energiát fektetni ebbe, és változtatni, akkor tényleg mutasson rá hajlandóságot is, ne csak szóban ígérje meg, hiszen mindkettőtök közös érdeke, hogy a szexuális életetek is kiegyensúlyozott legyen.
17/17 anonim válasza:
unatkozik,szerintem. Küld el a barátnöivel szorakozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!