Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dohányosok! Miért kezdtetek el dohányozni és mennyi ideje dohányoztok? Párotokat zavarja? Okozott ez valaha problémát társkeresésnél?
Azért, mert hülye kis kamasz voltam... fontos volt a társaság, a valahová (itt épp a “menőkhöz”) való tartozás, a suli után együtt lógás, ahol mindannyian cigiztünk, “merazolyanmenő”... -.-
Ennek több, mint 10 éve. Társkeresésnél nem okozott gondot, mivel akkoriban “jöttem össze” a férjemmel, aki szintén “bandatag” volt. Mostanában merült fel a gyerekprojekt, aminek keretében mindenképp le kell (és szeretném) tenni ezt a xart - legeslegkésőbb a pozitív terhességi tesztnél.
Bocs hogy de nemdohányzóként hozzászólok, de mikor általánosban 20-ból csak 4-en nem dohányoztunk, elég volt csak káromkodnom ahhoz, hogy ne dobjon ki a társaság. :)
Egyszer ugyan szívtam 2 slukkot már 30 évesen, de mivel eleve nem terveztem soha rászokni, és akkor sem a cigit próbáltan ki, ráadásul egész éjjel égett a tüdőm, nyugodtan mondhatom, hogy soha többet. :)
13-14 éves koromban kezdtem, menőségből természetesen.. 16 éves koromra napi majdnem 2 doboz ment el. A páromat 17 évesen ismertem meg, akkor ő is dohányzott hébe-hóba, egyikőnket sem zavarta. Azóta is vele vagyok, ő idő közben egyre kevesebbet szívott és végül abba is hagyta. Utána sem zavarta, hogy én dohányzom még. Nagyjából 11-12 évnyi cigi után én is abbahagytam egyik napról a másikra, jelenleg 3 éve nem dohányzom. Zavarni nem zavar másnál, de azért érzem, hogy büdös.
26/f
13 éves korom óta dohányzom, a baráti társaságomban is mindenki dohányzott. Akkor napi 2-3 szálat szívtam, középiskolában már napi fél dobozzal, majd miután elkezdtem dolgozni (és azóta is) kb. napi 1 dobozzal. A párkeresésben nem okozott gondot, a párom is dohányos.
28/L
17-24 éves koromig dohányoztam ad hoc alapon, ha kedvem tartotta vagy épp bagós társasággal voltam akkor elszívtam pár szálat, meg volt, hogy egy évig felé se szagoltam. Sose fogom megérteni, hogy lehet rászokni, külön soha nem vágyódtam utána :DD
Hogy miért kezdtem el, azt nem tudnám megmondani, egyszer egy házibuliban kint voltunk páran a kertben (többen cigiztek) és egy haveromnak kikiabáltak, hogy szól bent a telefonja, ő meg gyorsan a kezembe nyomta a cigijét, hogy fogjam meg addig, én meg gondoltam egyet és beleszívtam, és nem is volt rossz, mindenesetre sokkal kellemesebb volt, mint passzívan nyelni a füstöt, jobb íze volt. Így ha körülöttem dohányoztak, inkább én is rágyújtottam.
Ez alatt az időszak alatt 2 pasim volt, egyik gyűlölte a bagószagot, úgyhogy természetesen ha vele voltam, vagy aznap találkoztam vele még később, akkor nem gyújtottam rá, a másik teljesen semlegesen állt hozzá, nem cigizett soha, de nem is zavarta.
Aztán valahogy kinőttem, meg új társaságba kerültem, ahol nem dohányzik senki, így nekem se jutott eszembe azóta se rágyújtani.
Megértem azokat, akiknek kizáró ok ismerkedésnél, kevés büdösebb dolog van, mint a dohányfüst, ill. egy dohányos ember. Tudom, tudom, mindenki azt hiszi, hogy ő nem büdös tőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!