Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják mindig azt, hogy egy 15-16 éves még nem lehet igazából szerelmes?
Mert az akkori érzések semmik ahhoz, amit 5-10 évvel később érzel majd.
És persze ez főleg azokra vonatkozik, akik havonta cserélik a pasijaikat és a barátnőiket, vagy méggyakrabban. Aki viszont már 16-17 éves, és 2-3 éve együtt van a barátnőjével/barátjával arról elhiszem, hogy szerelmes.
Én csak a saját példámból tudok kiindulni. 15-16 évesen még nem voltam rá megérve úgymond, aztán 19 évesen voltam annyira szerelmes, hogy miután szakítottunk több mint fél év kellett hogy kilábaljak belőle és felkeljek a padlóról =(
Mondjuk szerintem ez nem annyira korfüggő. Egy 16 éves is lehet mély érzésű és ugyan így, egy 20 éves is lehet könnyelműbb és kevésbé kötődő. Szerintem ez inkább személyiség kérdése! Ami igaz, hogy 20-25 évesen már sokkal "felnőttebb" és komolyabb egy kapcsolat, és komolyabb érzelmekkel járhat együtt!
"Mert az akkori érzések semmik ahhoz, amit 5-10 évvel később érzel majd. "
Én 15 éves létemre 3 évig voltam szerelmes ugyanabba a lányba, abból 4 hónapig jártünk, és ő szakított. Én még mindig szerelmes vagyok belé.
Szerintem sincs sok köze ennek a korhoz. Az egyén (szellemi) érettségétől függ.
19F
Ez szerintem hülyeség, legalább is rám abszolút nem igaz.
Nagyon sok velem egykorú embert ismerek, aki egy lyukas zokni komolysági szintjén vannak, de én 15-16 évesen is voltam simán szerelmes, persze pozitív kilátások nélkül, (szenvedtem is miatta rendesen..)
Valóban, pl osztálytársaim, akik elvileg kapcsolatban vannak valakivel.. hát mondjuk úgy hogy gyakorolnak.
aki tényleg szerelmes, az nem gondolkozik rajta, hogy az-e, vagy sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!