Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megbántott a bárátom, és nem keres, akkor?
2 napja megbántott, elrobogott a barátaihoz, és azóta nem hív nem ír és nem keres. Megbántás oka: túlzásba vitt alkohol és az azt követő “leszarom” viselkedés
Nem tudom, hogy fél-e tőlem és azért. Ti mit javasoltok? Hagyjam rá, várjam meg míg keres? A nagy egója nem engedi hogy keressen, vagy inkább attól fél amit mondok? Pedig nem veszekednèk vele, csak van annyi tartás bennem is van, hogy ezután az “én férfim” keressen engem... ilyen helyzetbe mèg nem voltunk így nem tudom mikor szándèkozik velem beszélni újra.
Hívott ma reggel, de nem értette, miért baj, hogy még csak most keres.. Azt mondta szeret.
Félt tőlem ès a drámáztástól, hisztitől. Pedig nagyon higgadtan tudom kezelni. Ma találkozunk.
manapság már túl sokan dobálóznka ezzel a szóval, hogy szeretlek....aha ja persze.
és? 2 napig nem szeretett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!