Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így? Hogy lehetne megoldani ezt a problémát?
*Ha megkérem,hogy xy dolgot ne tegye többet,mert ezzel megbánt,sosem kér bocsánatot. Ezzel még nem is lenne baj, de órák hosszat képes magában dühöngeni.
Ez pont a tojás meg a tyúk esete.
A megnembocsájtás következő fázisa.
Pedig mennyire egyszerű, és mégis milyen nehéz, egy viccel el poénkodni, és egy bocsit odarebegni a másiknak? Ehelyett napokig eszi magát.
Hát a párod se egy okos ember, mert mennyi mindent megspórólhatna magának:D
Az én párom is ilyen de túl sok tanáccsal nem tudlak sajnos ellátni. :D Unom már hogy rohadt könnyen megsértődik, unom már hogy én nem mondhatom nekem mi az ami rosszul esik mert ő azon is megsértődik. Bezzeg ő mondhat olyanokat hogy sokszor csak pislogok. Nem mondom volt benne igazság, ilyenkor úgy vagyok vele ok tanulok belőle, többet nem leszek olyan stb. és akkor próbálok békülni. Ő meg... ááh. Fogalmam sincs hogy mit kellene csinálnom, de ha én kezdeményezem a békülést akkor hozzám se szól...
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!