Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hülyeség, hogy kiakadok azon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség, hogy kiakadok azon, hogy a barátnőm kérésem ellenére, az exével javítattja az autóját?

Figyelt kérdés
Pusztán anyagi előnyökre hivatkozik.

2018. aug. 10. 23:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
28%
az akkor nagyon nem jó felállás.
2018. aug. 11. 01:01
 12/18 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
0%
Egyszerre két dolgot csinál a csóka. A kocsitokat javítgatja, s az asszonyodat pucolgatja. Van némi anyagi előnye...
2018. aug. 11. 01:53
 13/18 Micur34 ***** válasza:
7%

Nekem is volt hasonló estem. Bár az enyém durvább volt. Az ex moziba hívta. Én ekkor feltettem neki a kérdést. Vagy Ő vagy én. Lehet menni ha akar, de akkor engem nem kell keresni többet.

Szerintem ha idegesít a dolog, és nem vagytok túl rég óta együtt a kisebb érzelmi sérülés miatt, akkor te is állísd falhoz hasonló jellegű kérdéssel.

Na meg az is kérdésem, hogy milyen gyakran szorul a segítségére az a kocsi a kedves szerelőnek? :) mert ha havonta legalább kétszer viszi akkor kérdés nélkül vágd ki a francba kedves barátnődet.(bocs)

2018. aug. 11. 04:39
 14/18 anonim ***** válasza:
51%

Ha még azt is felajánlottad, hogy fizeted csak vigyétek máshoz és még ígyis inkább az exhez viszi nekem sem tetszene.

Mióta vagytok együtt? Mióta vannak ők külön?

2018. aug. 11. 07:13
 15/18 anonim ***** válasza:
# 4 :D
2018. aug. 11. 09:10
 16/18 anonim ***** válasza:
61%

Vigyétek el együtt. Ha erre nem hajlandó, magyarázkodik, akkor valóban van okod az aggodalomra. Én lehet alapból felajánlanám, pont ezért hogy ne legyen felesleges féltékenykedés.

A kinézetet meg a pénzt felejtsd el, veled van, nem vele. De mondom, ha nem akarja hogy te is menj, az felettébb gyanús.

2018. aug. 11. 09:28
 17/18 anonim ***** válasza:

A párom is beszéglet néha az exével, és?

Többszáz km-re élünk, ők együtt voltak egy évig, de nem működött, mert a csaj mindenen kiakadt, kiabált, csapdosott, stb.

Találkoztam vele, normális - most már, kezelések után -, és van vőlegénye, akiért odavan.

2018. aug. 12. 17:13
 18/18 anonim ***** válasza:

17.

Szerencsére semmi olyat nem írtál ami hasonlítana a kérdező helyzetéhez.

2018. aug. 12. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!