Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség, hogy kiakadok azon, hogy a barátnőm kérésem ellenére, az exével javítattja az autóját?
Nekem is volt hasonló estem. Bár az enyém durvább volt. Az ex moziba hívta. Én ekkor feltettem neki a kérdést. Vagy Ő vagy én. Lehet menni ha akar, de akkor engem nem kell keresni többet.
Szerintem ha idegesít a dolog, és nem vagytok túl rég óta együtt a kisebb érzelmi sérülés miatt, akkor te is állísd falhoz hasonló jellegű kérdéssel.
Na meg az is kérdésem, hogy milyen gyakran szorul a segítségére az a kocsi a kedves szerelőnek? :) mert ha havonta legalább kétszer viszi akkor kérdés nélkül vágd ki a francba kedves barátnődet.(bocs)
Ha még azt is felajánlottad, hogy fizeted csak vigyétek máshoz és még ígyis inkább az exhez viszi nekem sem tetszene.
Mióta vagytok együtt? Mióta vannak ők külön?
Vigyétek el együtt. Ha erre nem hajlandó, magyarázkodik, akkor valóban van okod az aggodalomra. Én lehet alapból felajánlanám, pont ezért hogy ne legyen felesleges féltékenykedés.
A kinézetet meg a pénzt felejtsd el, veled van, nem vele. De mondom, ha nem akarja hogy te is menj, az felettébb gyanús.
A párom is beszéglet néha az exével, és?
Többszáz km-re élünk, ők együtt voltak egy évig, de nem működött, mert a csaj mindenen kiakadt, kiabált, csapdosott, stb.
Találkoztam vele, normális - most már, kezelések után -, és van vőlegénye, akiért odavan.
17.
Szerencsére semmi olyat nem írtál ami hasonlítana a kérdező helyzetéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!