Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség, hogy kiakadok azon, hogy a barátnőm kérésem ellenére, az exével javítattja az autóját?
Igen, hallgass csak rájuk.
Se csajuk, se semmi.
Nekem is van olyan exem, akivel a kapcsolat barátsággá szelidült.
De kapaszkodj! Az élettársam havonta jár az exbarátnőjéhez!
Fodrász.
Sőt én is hozzá járok, mert tényleg ügyes.
az ilyesmi tőled függ,hogy hogyan adod elő.
mert velem is volt olyan,hogy mondta az akkori barátnőm,hogy az exe tud olcsóbban ezt azt.
mondtam hogy persze oké...
meg akartam nézni,azt akartam,hogy lássa a srác,hogy itt vagyok én a magas a jóképű,a kigyúrt,a domináns,és hogy nincsen esélye egy ilyen ellen.
a verseny,vagy bárminemű rivalizálás már ott eldőlt amikor meglátott.
gond akkor van,ha nálatok mondjuk fordított a felállás hehe.
mert én is általában kúrogattam az exeimet egy darabig,hiába volt már palijuk,vagy mentek férjhez.
Vannak olyan kapcsolatok ahol ez elfogadott. De teny es valo. Ahol ket fel tenyleg szereti egymast, szerelemmel....ott ez teljesen kizarja egymast. Ha az egyik, nem veszi a lapot, hogy “huha, lehet, hogy rosszul esik neki az, hogy az exemmel csinaltatom az autot?” Nah. Ha valakinek nem esik le ez, ott problemak vannak a kapcsolatban.
Vagy az egyik fel motottebb, zartabb, a masik nyiltabb, lazabb. Ezeket erdemes figyelembe venni meg azelott, hogy osszejonnenek a felek.
Jomagam, ezert kerdezem meg ismerkedeskor, hogy “mi a helyzet az exekkel?” nekem ez fontos kriterium, amibol alabb nem adok.
A masik, ami igaz kicsit fantaziadusabb, hogy nem is autot javitjabmajd az ex...na, de ez mar tenyleg egy kicsit meredek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!