Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan bírjam ki a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bírjam ki a barátom nélkül?

Figyelt kérdés
Egy hétre távol van és egyszerűen megőrülok nem bírom ki, hiába vagyok együtt barátnőimmel vagy megyek edzeni vagy bármi nem tudom mit csináljak annyira hiányzik és még 6 nap van hátra, ha beszélünk az meg nem ugyanaz mintha itt lenne :'(
2018. aug. 10. 17:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%

Hasznald ki hogy nincs itt es pl készülj meglepikkel :)

Csinálj magadrol 1-2 perces szexi videot menj fodrászhoz keszulj számára meglepivel.

Annak is van fílingje hogy nincs :)

2018. aug. 10. 18:46
 12/13 anonim ***** válasza:
56%

Kérdezőnek:

Abszolút nem vagyok féltékeny, ugyanis igaz, hogy nincs barátnőm, de nem is akarok, ugyanis nem szeretem a komoly kapcsolatokat. Ettől függetlenül csajozok, benne vagyok laza illetve szexkapcsolatokban jófej csajokkal, de ennyi, nekem ez tökéletes.

Az viszont eléggé irritáló, hogy csak 1 hétre ment el a kanod, de ennyire ki vagy bukva. Úgy, hogy ott a telefon, facebook.

Ez mond azt mutatja, hogy egy kapcsolatfüggő, gyenge jellemű nő vagy. Tipikusan olyan, aki elveszne a világban, ha magáról kellene gondoskodnia.

Szánalmas vagy.

2018. aug. 10. 19:11
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Én azt tanácsolom neked, hogy ne függj ennyire a párodtól, barmikor máskor is hozhatja az élet, hogy távol lesztek egymástól. Persze mindenkinek hiányzik a szerelme, ha távol van, de koncentrálj most magadra egy kicsit, ne a napokat számláld :) főleg, hogy még interneten is tudtok beszélni.
2018. aug. 10. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!