Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotok elvárja tőletek, hogy ha picit is felléptek messengerre, rögtön írjatok nekik?
Nem várja el, eleve nincs okostelefonja, szóval amúgy se látná napközben :)
Másrészt magamtól, elvárás nélkül szoktam írni neki - ha már netezgetek, pár percen belül úgyis találok valami cikket, képet, valamit amiről úgy gondolom, neki is érdekes/vicces lenne, így egyből elküldöm.
Mit mondott a párod, mikor elmondtad neki, hogy ez téged zavar?
Nem, ezt senkitől nem viselném el.
1. Mi az, hogy elvárja? Kérni, tanácsolni, javasolni lehet, elvárni nem.
2. Sértődés? A sértődésnek nincs helye a kapcsolatban. Infantilis, manipulatív, ostoba dolog.
3. Eleve nem szabad teret hagyni az efféle szokásoknak. Emögött a kontollmánia mögött irtózatos önbizalomhiány, bizalmatlanság és félelem van. Ezen kéne dolgozni, miután visszautasítod a viselkedését.
Párom azt mondja, tudja hogy, úgy is írok neki, amint van egy csepp időm vagy mindenképp hívom. Naponta legalább háromszor beszélünk telefonon. De azt mondja, hogy jó érzés tudni hogy gondolok rá. Hogy bárhol vagyok ő jár az eszemben. Nem volt még ilyen mentalitásu barátnőm, így jelenleg nem tudom kezelni a helyzetet. Annyit még elmondott, hogy exe nem kereste soha nem válaszolt ha írt neki stb. Illetve mindig fél, hogy ha nem írok neki, hogy haragszom rá hogy valami rosszat mondott. Hogy ha nem írok biztos szakítani akarok.
De én tényleg telefon párti vagyok. Ezt is tudja. Mondjuk eléggé féltékeny típus is.
De ráér, hallod. Nálunk úgy van beállítva a messenger, hogy csak ő látja, ha aktív vagyok, de baromira nem ér rá ezt nézegetni.
Unatkozik a pasid, legyen kreatív, találjon valami jobb elfoglaltságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!