Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párotok elvárja tőletek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párotok elvárja tőletek, hogy ha picit is felléptek messengerre, rögtön írjatok nekik?

Figyelt kérdés
Az én párom ilyen. Ha fenn vagyok akár fél percre is minimum egy szívet kell küldenem, mert számon kér. Az mindegy, hogy előtte minimum fél órát beszélgettünk telefonon. Ha nem írok neki azonnal, akkor sértődés van. Vele jobban szeretek telefonon beszélgetni. Jobban ki lehet fejteni a mondandóm. Természetesen ha ő ír, akkor arra válaszolok. De így is egész nap kapcsolatban vagyunk, ha nem tudunk találkozni. Egy egy üzenet ha nincs sok időm, vagy naponta többször is hívom. Más párja is viselkedik így? Eddig a legtöbb amit beszélgetés nélkül töltöttünk Max 8 óra, amíg aludtam. De amint felkelek ő az első. De mintha ez sem lenne elég.

2018. aug. 10. 15:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem várja el, eleve nincs okostelefonja, szóval amúgy se látná napközben :)

Másrészt magamtól, elvárás nélkül szoktam írni neki - ha már netezgetek, pár percen belül úgyis találok valami cikket, képet, valamit amiről úgy gondolom, neki is érdekes/vicces lenne, így egyből elküldöm.

Mit mondott a párod, mikor elmondtad neki, hogy ez téged zavar?

2018. aug. 10. 15:38
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ti hol szedtek össze ilyen piócákat? Nekem ilyennel még nem volt dolgom, pedig 10 kezemen nem tudnám megszámolni, hány emberrel randiztam már.
2018. aug. 10. 15:39
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőd nagyon csimpaszkodik, szerintem nem normális. 29n
2018. aug. 10. 15:41
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ezt senkitől nem viselném el.

1. Mi az, hogy elvárja? Kérni, tanácsolni, javasolni lehet, elvárni nem.

2. Sértődés? A sértődésnek nincs helye a kapcsolatban. Infantilis, manipulatív, ostoba dolog.

3. Eleve nem szabad teret hagyni az efféle szokásoknak. Emögött a kontollmánia mögött irtózatos önbizalomhiány, bizalmatlanság és félelem van. Ezen kéne dolgozni, miután visszautasítod a viselkedését.

2018. aug. 10. 15:46
 15/22 A kérdező kommentje:

Párom azt mondja, tudja hogy, úgy is írok neki, amint van egy csepp időm vagy mindenképp hívom. Naponta legalább háromszor beszélünk telefonon. De azt mondja, hogy jó érzés tudni hogy gondolok rá. Hogy bárhol vagyok ő jár az eszemben. Nem volt még ilyen mentalitásu barátnőm, így jelenleg nem tudom kezelni a helyzetet. Annyit még elmondott, hogy exe nem kereste soha nem válaszolt ha írt neki stb. Illetve mindig fél, hogy ha nem írok neki, hogy haragszom rá hogy valami rosszat mondott. Hogy ha nem írok biztos szakítani akarok.

De én tényleg telefon párti vagyok. Ezt is tudja. Mondjuk eléggé féltékeny típus is.

2018. aug. 10. 15:58
 16/22 anonim ***** válasza:
91%
Ilyen ember egy hétig nem lenne a párom.
2018. aug. 10. 16:11
 17/22 anonim ***** válasza:
89%
A csajod egy minpulatív, önbizalomhiányos kis hülye, ha van egy kis eszed még most leépíted a francba.
2018. aug. 10. 16:12
 18/22 anonim ***** válasza:
43%
Kuka
2018. aug. 10. 16:35
 19/22 anonim ***** válasza:
57%
Ha lenne 3 darab agysejted már kivágtad volna ezt a piócát. Elárulnád mit tudsz egy ilyen hisztis, követelőző, féltékeny selejten szeretni? Nem tudom elképzeni h van az a jó tulajdonság ami ezt az undorító viselkedést ellensúlyozni tudná.
2018. aug. 10. 16:39
 20/22 anonim ***** válasza:

De ráér, hallod. Nálunk úgy van beállítva a messenger, hogy csak ő látja, ha aktív vagyok, de baromira nem ér rá ezt nézegetni.

Unatkozik a pasid, legyen kreatív, találjon valami jobb elfoglaltságot.

2018. aug. 10. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!