Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha a párotok szinte semmit sem esz meg?
A barátom szinte semmit sem szeret. Még a spagettit sem, sem a rakott ételeket, sem a tésztás ételeket, sem a pörköltet és még sorolhatnám.
Csak a kirántott hús. Bármit kiteszek elé csak egy kis cicafalatot eszik. Pedig én úgy érzem, hogy amit készítek az finom és változatos.
Ő inkább édes szájú és folyton csak sütizne. De hát az nem pótolhatja a főtt ételt.
Mivel tudnám megváltoztatni, hogy egye meg amit csinálok?
12.! Hát a sok süti után miért éppen azokat soroltad fel, ami mind "sütiféle"?
Kérdező! Hát nem tudom. Passz. Ilyen férfival még nem találkoztam. Kisgyerekeknél szokott ez előfordulni, hogy csak egyfélét hajlandó megenni, de az is átmeneti.
Minek vergődsz?
Volt ilyen pasim, elég hamar eljutottam oda, hogy MAGAMNAK főztem, ő meg egyen, amit akar.
Szartam bele, ha hideget ebédel, akkor azt, de én nem fogok llandóan ételt kidobni, mert őkelme nem eszi, meg fintorog rá.
Aztán egyszerűen rájöttem, mennyire szánalmas az ilyen ember és inkább kidobtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!