Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 hónapja boldog kapcsolatban élek a párommal. Ő nekem
az első szerelmem és első pasim is. Távkapcsolatban
élek és nagyon-nagyon hiányzik(hétvégenként és
szünetekben tudunk talizni).Mit tegyek, hogy "ne haljak
bele" a távolság miatt?
Szerintem is megoldható lenne a 40 km legyőzése:)
Amúgy meg tulajdonképpen 5 naponta találkoztok. Persze, rossz h csak heti 1-2 napon lehettek együtt, de elég sok minden áll ma már rendelkezésedre ami ezen enyhíthet:) (nem írom le még 1x az előttem felsoroltakat:))
Egyébként én is majdnem 1 évig voltam úgy h az ország 2 végében laktunk a párommal, egy év után kb ez volt a helyzet mint most nálad és én összetettem ezért a 2 kezem h végre nem csak havonta találkozhatunk:)
2008. nov. 2. 21:40
Az a 40 km igazán legyőzhető! Egyáltalán nem vészes. javaslom a webkamozást skype-on vagy MSN-en. Szerintem hasznos és segíthet. Nekem legalábbis bevált.
2008. nov. 2. 22:41
Ez a barátnőkkel eljárkálás nem rossz ötlet. A statisztikák alapján úgyis szakítani fogtok, te meg megismersz valaki mást. Tudom, a válasz nem elégít ki, de a kérdésed és a kétségbeesésed azt bizonyítja, hogy neked NEM való a távkapcsolat. Ez nem negatív minősítés, mindannyian mások vagyunk, az az emberi normák sávjába beletartozik, hogy nem tudsz távkapcsolatot ápolni. Elhiszem, hogy hiányzik a szerelmed és meg is értem, de ha jót akarsz magadnak, akkor szakítotok, kiböjtölöd azt a rossz időszakot, amíg tart a kapcsolat gyásza, de az élet aztán megy tovább. Ha vársz két évet egy távkapcsolatban és aztán kiderül, hogy nem illetek össze, akkor sem fogod magad boldognak érezni, úgy sejtem.
2008. nov. 3. 12:45
Egyébként ezért nem való az ilyen problémás komoly párkapcsolat a gyerekeknek. Mert nem önálló felnőttek és nem tudnak döntést hozni, illetve nem áll módjukban. Mert ugye odaköltözni nem igazán tudsz, meg ő sem hozzád. Lepontozhattok, de ez a helyzet. Ha a távolság problémáján bármelyikőtök, vagy a szüleitek tudnak segíteni (itt-ott két-három napot tudtok tölteni egymás családjánál), akkor van értelme folytatni, egyébként meg nem az értelmén, hanem a gyakorlaton fog elvérezni.
2008. nov. 3. 12:49
Bárcsak köztünk lenne csak 40 km távolság... Az legrosszabb esetben is 40-45 perc busszal. Akár naponta is megtehető távolság. Szerintem nem vagytok még elég érettek a távkapcsolathoz, ha ezt a 40 km-t se tudjátok legyőzni.
Webkamozás, videotelefonálás a megoldás kulcsa a hiányérzetre. Továbbá e-mailek, képeslapok, sms-ek. De a legfontosabb az igaz szeretet/szerelem! Enélkül nem működhet, bármennyire is próbálkoztok.
2008. dec. 2. 16:14
akkor en halgathatok a 225 km re levo baratnommel
2009. febr. 21. 16:34
Ezt a 40km-t tényleg vicces távkapcsolatnak hívni... Ha úgymond emiatt nem találkoztok elég gyakran, akkor biztosan nem emiatt nem találkoztok, csak erre fogjátok.
Távkapcsolatnak én mondjuk legalább 100km felett hívnám a dolgot... Szerintem...
2009. márc. 16. 03:42
Bár az előzőhöz még annyit, hogy végül is a 100km se sok, hiszen lehet pl. félúton találkozni, akkor mindkét félnek csak kb. max. 1-1 órányi utazás. Szóval tényleg röhejes ezt a 40km-t távkapcsolatnak nevezni :)
2009. márc. 16. 03:44
A távkapcsolat az, amikor nem tudsz napi szinten találkozni a másikkal, vagy a kettőtök együttlétével töltött időben számottevő az utazás ideje. Ha nem tudtok olyat csinálni, hogy munka után találkoztok egy pizzára és estig együtt vagytok. Mert mondjuk 200 km-t kell vonatozni.
2009. márc. 16. 08:41
Kapcsolódó kérdések: