Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha hiába kezdtünk új lappal, nem sikerül bíznom benne?
Szerintem hagyd ott a srácot. Nincs már benned bizalom felé. Semmi értelme ennek az egésznek. És még a hétvégét is külön töltitek, ez hol kapcsolat könyörgöm
Keress olyant aki veled akarja tölteni az idejét, tisztel és még szeretet is. Ez a p..cs nem szeret téged.
Ilyenkor kell szepen logikusan gondolkodni.
Fogod magad es lelepsz. Ennyi.
De!
Ha szereted az idod, az erzelmed pazarolni, szereted ha bunkok, titkolozosak veled, szereted ha megalaznak es a hatad mogott kihasznalnak, (es marpedig szereted, mert egy normalis no, felsem tette folna a kerdest, hanem egybol kirugja a pasast) akkor maradj vele.
Es vele fogsz maradni. Mert titkon, melyen szereted, elvezed ezt, hogy te vagy, a ferfi pedig hozzad megy haza, ugyveszed, uralod, faj a helyzet neked, de elvezed is ezt a kiszolgaltatottsagot.
Ez az ember nem a párod, még ha annak is hivod. Egy rossz szexkapcsolatnak is alignevezhető és nem szereted csak kapaszkodsz, hogy ne legyél egyedül. Ő se szeret téged, és mint nő sem érsz annyit, hogy apád/papád halálakor ne a haverok legyenek előtérbe neki.
Még szeretőnek se lehet hívni, milyen tiszalapról beszélsz? itt már lap sincs. Elfújta a szél, és amint elnézem az írásod ezer éve.
Most úgy komolyan,egy ilyen embertől mit akarsz?Ha a párom valamelyik rokona meghal,akkor nekem nem az az első,hogy elmenjek 3 napra bulizni.Az ilyen szerintem már ebből ítélve egy érzéketlen,önző,szar alak.
Ha jól értelmeztem,akkor lényegében 8 hónapon keresztül csalt az exével,(vagy az exét veled).
Szerintem te is nagyon jól tudod,hogy ez a fickó egy görény,csak vonzódsz hozzá,vagy szereted(bár egy ilyenben nem tudom mit lehet szeretni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!