Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek most?
Sziasztok.
A párom külföldi származású, tudtam, hogy senki nem fog támogatni ebben a kapcsolatban, ezért nem mondtam el senkinek,de feltűnt az ismerősöknek,hogy boldog vagyok,gyakran faggattak,hogy ki az én párom,de én hallgattam.
Szegény párom írt egy kommentet egy képem alá és ismerősök egyből tudták,hogy ki is az én párom,azóta folyamatos elutasítást kapok a származása miatt, hogy majd feljelentik, eltiltják tőlem, mert féltenek,hogy megöl,elrabol engem. Több nővére van,így kétlem,hogy bántana engem..
Fél éve jöttünk össze az interneten,és megbeszéltük decemberben pár napot együtt fogunk tölteni,egy köztes országban jelenesetben Isztambulban. Minden este órákat beszélgetünk angolul skypen, láttam már a családját is skypen keresztül,az idős szüleit és lánytestvéreit.
Van egy olyan sejtésem,hogy itt is mindenki le fog beszélni az egészről,de érdekel a véleményetek.
Felejtsem el az egész utazást,kapcsolatot gyorsan vagy tényleg bízhatok a szerelmében? Rég éreztem magam ilyen jól valakivel, és elszomorít ez az egész.
(A párom iráni származású.)
25/L (párom: 30/F)
"A későbbiekben azt beszéltük, hogy itt élnénk Magyarországon. - pont ezert eloszor jojjon Magyarorszagra, hogy lasd hogy van-e olyan helyzetben egyaltalan, hogy beengedik a Schengenen belülre. Ha most nem engedik be, akkor kesobb se fogjak, es akkor patthelyzetben talalod magadat, mert muszaj leszel te koltozni.
Aztan beszeljunk a vallasrol. Ez szep, hogy megbeszeltetek, hogy nincs szex hazassagig, de utana mi lesz? Ez egy nagyon kicsi szelet, es aki ezt betartja, annak eleg nagy valoszinuseggel eletstilus az iszlam. Es akkor neked is az kell hogy legyen, mert ez nem egy olyan dolog, amibol bojt idejen, hajnali ima idejen minden egyes nap vagy akar a penzugyileg es ruhazkodasilag (nem feltetlen a kendoviselesrol van itt szo, hanem alapvetoen egy olyan visszafogottabb viselkedes elvarasarol, ami fura lehet europaikent, meg ha Magyarorszagon elve felenknek vagy szerenynek erzed magad - ezt persze nem tudhatom, hogy te alapbol milyen termeszetu vagy, pl. gondolom köszönni szoktal - na, ez ferfiaknak ki van zarva. Ha meg fogadod egy ferfi koszoneset, abbol komoly baj lehet - ilyen egyszeru reflexszeru viselkedesekrol van itt szo) ki tudsz maradni.
İstanbulba pedig nem utaznek el a helyedbe, mert nagyon konnyeden kellemetlen helyzetekbe kerülhetsz ott egy idegen ferfi oldalan, a hotelbe valo bejelentkezestol kezdve (nagyon gyakran csak hazassagi anyakonyvi kivonat felmutatasaval szallhat meg egy szobaban ferfi es no, illetve ha meg kulonszobaba mentek, akkor konnyeden hihetnek prostitualtnak, akit a "kulfoldi" kivett par napra). Ezeket szerintem sporold meg magadnak (arrol nem is beszelve, hogy a parodnak, nem is lenne szabadnia "engednie" hogy nokent miatta egyedül utazz), es olvass nagyon sokat a vallasrol es az ottani szokasokrol, ha komolyan gondolod a jovotoket.
Ismerősömet - házas nő - megerőszakolták Iránban. Az ottani törvények szerint (ami alapján Ő ezzel házasságtörést követett el - vicc) lecsukták, és csak hosszas konzuli stb. szarakodás után endegték szabadon.
Komolyan egy ilyen országba akarsz menni? 25 vagy, naiv kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!