Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek most?
Sziasztok.
A párom külföldi származású, tudtam, hogy senki nem fog támogatni ebben a kapcsolatban, ezért nem mondtam el senkinek,de feltűnt az ismerősöknek,hogy boldog vagyok,gyakran faggattak,hogy ki az én párom,de én hallgattam.
Szegény párom írt egy kommentet egy képem alá és ismerősök egyből tudták,hogy ki is az én párom,azóta folyamatos elutasítást kapok a származása miatt, hogy majd feljelentik, eltiltják tőlem, mert féltenek,hogy megöl,elrabol engem. Több nővére van,így kétlem,hogy bántana engem..
Fél éve jöttünk össze az interneten,és megbeszéltük decemberben pár napot együtt fogunk tölteni,egy köztes országban jelenesetben Isztambulban. Minden este órákat beszélgetünk angolul skypen, láttam már a családját is skypen keresztül,az idős szüleit és lánytestvéreit.
Van egy olyan sejtésem,hogy itt is mindenki le fog beszélni az egészről,de érdekel a véleményetek.
Felejtsem el az egész utazást,kapcsolatot gyorsan vagy tényleg bízhatok a szerelmében? Rég éreztem magam ilyen jól valakivel, és elszomorít ez az egész.
(A párom iráni származású.)
25/L (párom: 30/F)
Számos kérdést felvet a dolog, még mielőtt elmélyülsz a
kapcsolatban, nagyon, de nagyon nézz utána a kultúrájuknak.
Pl tilos a házasságon kívüli szex. Ha a jelölted nem is
tartja annyira vallásosnak magát, a családjának kötelessé-
ge megvédeni a becsületét...
Köztes ország? Látogasson el hozzád, esetleg - ha anyagiak játszanak - beszállsz az utazás költségeibe, de ne tedd ki
a lábad az országból.
Nem nevezném párkapcsolatnak ezt, ha még nem is találkoztatok.
Lángolj nyugodtan, nincs vele baj, rajongj, ez is a szerelem/kapcsolat kialakulásának a része, de tanuld meg a helyén kezelni a dolgokat. Ha úgy mész el a "nyaralásra", hogy gondoskodsz a biztonságodról (legyen, aki tudja, hol vagy, szálló infók leadva, akármi), ha mégsem úgy sülne el a dolog, mint szeretnéd, na meg felkészíted magad az esetleges csalódásra is (ehhez nem kell hazugnak lennie, elég, ha első nap végére rájössz, hogy nincs meg a kémia pl...), szóval úgy állsz hozzá, mint egy bármilyen első randihoz egy idegennel - a plusz dolgokat elintézve, amivel egy idegen, magányos(!) külföldi út jár -, akkor nagy gond nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!