Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 30 éves nő vagyok és elhagyott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves nő vagyok és elhagyott a "párom". Egyszerre két nővel csalt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
1,5 év után közölte hogy nem komoly a kapcsolatunk. 2 másik ilyen nője is volt. Először az egyikre jöttem rá hogy van. Óvatosan rákérdeztem azt mondta nincs most komoly kapcsolata... utána a másik nőre jöttem rá. Megint óvatosan megkérdeztem azóta nem reagál semmire ha írok. De közbe folyamatosan posztolgat. Előtte nap még azt mondta nem fogom elveszíteni. Nagyon megalázva érzem magam. Keresem a hibáimat de már azt is annak vélem hogy levegőt veszek. Hogyan lépjek túl?
2018. aug. 8. 20:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%
Az életünk a világegyetem korához képest csak egy szempillantás, szóval amit te csinálsz, az lényegében gruppenszex.
2018. aug. 8. 21:10
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Hogy, hogy mit csinálj?

30 éves vagy, lépj tovább.

2018. aug. 8. 21:25
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Az első lépés, hogy törlöd az összes kapcsolatot vele, a második, hogy nem veszed fel újra. Kb ennyi.
2018. aug. 8. 21:34
 14/19 anonim ***** válasza:
16%
Ha téged is rendesen megdug, akkor miért baj ha van 2 másik nője?
2018. aug. 8. 22:47
 15/19 anonim ***** válasza:
66%
Ingyen vagytok neki, kánaán,legyen önbecsülésetek..
2018. aug. 8. 23:48
 16/19 anonim ***** válasza:
79%

Mit tegyél? Könyörögj neki térden csúszva, hiszen más nő is gerjed rá "ő aztán tudhat valamit" "micsodaaaa nagybetűs FÉÉÉRRRRRFFIIII".

A hibád az, hogy te, és még sokan ösztönösen az ilyen pasikra gerjedtek, és nem tanultok.

2018. aug. 8. 23:53
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyon fáj ahogy megalázott és ahogy vége lett. Én nagyon sokat adtam neki. És kevés ilyen ember lesz az életében akik ennyit tesznek érte, de nem biztos hogy értékelni fogja őket. Erős vagyok és meg fog gyógyulni a szivem.
2018. aug. 9. 00:10
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem beszélek többet vele. Könyörögni eszembe nem jutna
2018. aug. 9. 00:12
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon helyes! Ügyes légy! Nem ám meglátod és azt mondja szeret te vagy a mindene és rögtön a karjaiba ugrasz....

30éves vagy nem egy tini ostoba hiszékeny kis csajszi.

2018. aug. 9. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!