Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem szeret már?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem szeret már? Normális amit csinál?

Figyelt kérdés
3.5 éve vagyunk együtt, együtt is élünk. Ő kettőkor végez én délben. Hazaérek, főzök. Mire hazaér általában már van étel az asztalon. Tegnap karbantartás miatt ki volt kapcsolva a gáz és 1 után kapcsolták vissza a környékünkön. Nagyon csúnyán kiakadt rám, hogy mire hazaért, nem volt még kész az ebéd, hiába mondtam neki, hogy nem volt gáz. Utána morcos volt, a telefonját nyomkodta, chatelgetett, majd ebéd közben is végig azt nyomta. Ezután elmosogattam, elkértem a munkás ruháját, hogy kimossam, mondta, hogy majd ideaadja. Hiába mondtam neki, hogy most akarok betenni egy mosást, mert utána mennem kell anyumnak segíteni kapálni a kertet, legyintett, hogy jól van ráér, majd. Ráhagytam, nem mostam ki a cuccait, mire hazaértem őrjöngött, hogy lusta vagyok és nem is mostam ki a cuccait, pedig csak ennyi dolgom lenne. Megkérdeztem, hogy miért nem mosta ki ő?? Ott van minden a mosógép mellett, még a programtáblázat is... hogy mit kell benyomni stb... hát ő nem ért hozzá... egyre jobban úgy érzem magam, mintha az anyja lennék, nem pedig a barátnője.. nem megyünk sehová, virágot sem vesz nekem nagyon régóta, nem szexelünk csak ha ő akar... szerintetek ez normális?

2018. aug. 7. 13:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális, neked ugyanis gyereked van, nem barátod. Csak mondom. Dobd a kölyköt amíg nem késő, mert te csak szenvedni és gürcölni fogsz mellette. Emellett semmit nem tesz a kapcsolatotokért, csak kihasználja, hogy vagy neki mindenre.
2018. aug. 7. 14:28
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez a hajó elment...
2018. aug. 7. 16:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"Megmondom neki ma, hogy ez így nekem nem jó :("

Jól teszed. Arra készülj, hogy fog pillázni nagyokat, hogy mi a f...sz bajod van. Akkor majd, mint a szellemi fogyatékosnak, magyarázd el neki.

2018. aug. 7. 16:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem megmondani kell, hanem ilyen idiótát kiobni a fenébe, mert MINDIG a cselédjének fog kezelni.

Ennyi, nekem rohadt kiábrándító lenne egy ilyen hisztis gyerek, fáradna vele a franc.

2018. aug. 7. 16:24
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Plusz légyszi azt tartsd a fejedben, hogy bármivel próbál jönni, hogy : De ő folyton dolgozik miattatok, vagy egyéb, az érzelmi zsarolás csak, és NEM a te hibád, ha képtelen rendes kapcsolatban lenni, nem anya-gyerek viszonyban veled. Tehát ne dőlj be annak, ha eléri, hogy rosszul érezd magad, tarts ki amellett, hogy ha nem változtat, elmész.
2018. aug. 7. 16:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Miért tettél meg mindent érte?

Most ihatod a levét...

Nem az a jó, ha szeretetből mindent megcsinálsz neki. Én is elkapattam a páromat, azért tudom. Ennyire nem, mert egyszer vonyítson nekem barmiért is, hogy nem csináltam meg... De ő is elkényelmesedett. Jó van az úgy, ráer, minden ráer...

Én 3 műszakban járok dolgozni. Mondtam neki, nekem délutánosban a reggel az ő délutánja. Ugyan olyan fárasztó reggel fél álomban neki kezdeni akárminek, mintha ő haza jön és azt mondja hú ő már kidolgozta magát ő pihen... Akkor én mikor pihenek ha nekem azt a ráadásul kevesebb szabadidőmet a házimunkára fordítom? Ő meg: hát neki nem esik jó... Akkor nekem sem!

2018. aug. 8. 10:01
 17/17 anonim ***** válasza:

Ezt a szöveget pár hónapja már tuti olvastam itt!

De miért kell újra meg újra bemásolni ugyanazt? :O

2018. aug. 8. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!