Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem szeret már? Normális amit csinál?
"Megmondom neki ma, hogy ez így nekem nem jó :("
Jól teszed. Arra készülj, hogy fog pillázni nagyokat, hogy mi a f...sz bajod van. Akkor majd, mint a szellemi fogyatékosnak, magyarázd el neki.
Nem megmondani kell, hanem ilyen idiótát kiobni a fenébe, mert MINDIG a cselédjének fog kezelni.
Ennyi, nekem rohadt kiábrándító lenne egy ilyen hisztis gyerek, fáradna vele a franc.
Miért tettél meg mindent érte?
Most ihatod a levét...
Nem az a jó, ha szeretetből mindent megcsinálsz neki. Én is elkapattam a páromat, azért tudom. Ennyire nem, mert egyszer vonyítson nekem barmiért is, hogy nem csináltam meg... De ő is elkényelmesedett. Jó van az úgy, ráer, minden ráer...
Én 3 műszakban járok dolgozni. Mondtam neki, nekem délutánosban a reggel az ő délutánja. Ugyan olyan fárasztó reggel fél álomban neki kezdeni akárminek, mintha ő haza jön és azt mondja hú ő már kidolgozta magát ő pihen... Akkor én mikor pihenek ha nekem azt a ráadásul kevesebb szabadidőmet a házimunkára fordítom? Ő meg: hát neki nem esik jó... Akkor nekem sem!
Ezt a szöveget pár hónapja már tuti olvastam itt!
De miért kell újra meg újra bemásolni ugyanazt? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!