Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arab fiút szeretek ( Tunézia ), több mint 1 éve vagyunk távkapcsolatban, többször találkoztunk, de csak pár hétre volt megoldható. Milyen lehetőségek lennének?
Figyelt kérdés
Ő 24 éves, én 28, azt sem tudom ez mennyire elfogadott ott, hogy a nő idősebb, a szüleit még nem ismerem. Hogyan tudnánk megoldani, hogy együtt éljünk és melyik országban volna egyszerűbb? Ő nem igazán szeretne Magyarországon élni, de Tunéziában nem sok lehetősége van dolgoznia egy nőnek sajnos. Ha valaki tud erről konkrétat, segítsen. Nagyon nehéz helyzet, főleg, hogy nagyon szeretjük egymást.Köszönöm.2018. aug. 5. 11:47
11/12 anonim válasza:
Ne menj Tunéziába.
Ismertem egy srácot, pont tunéziai, ide házasodott. Aranyos volt és valamennyire romantikus is amikor a feleségéről beszélt, de a birtoklásvágy ott volt minden megnyilvánulásában.
12/12 anonim válasza:
Tunézia biztonságos ország,van nagykövetségünk is ott és nem a sharia jog van életben.
Ja és szekuláris ország attól függetlenül hogy a népesség nagy része muszlim.
Munkát találni még diplomával is elég nehéz viszont,és ennek köszönhetően az életszínvonal sem valami jó.
Viszont ha megelégedsz azzal amit biztosítani tud neked ott akkor költözz. (te nem valószínű hogy találsz munkát)
Sokkal egyszerűbb neked odaköltözni mint neki ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!