Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna, ha a barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna, ha a barátnőtöket megbámulnák az utcán?

Figyelt kérdés
Igazából en pont ilyen helyzetben vagyok. Engem igazából az zavar, hogy látom rajta hogy őt zavarja, mikor megnézik, főleg ha nég úgy is öltözik. Az kapcsolatunk elején konkrétan még nem egy rokonom is bámulta...legalább nem feltűnően csinálnák. Volt már párszor hogy beszóltak neki, akkor már én is cselekedtem, de ez azért megmarad az emberben.
2018. aug. 4. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
54%

Az én barátnőmet is kócsányon lógó szemekkel bámulták a pasik, én viszont élveztem a helyzetet.

Amióta a feleségem, és kissé megváltozott a teste, már nem bámulják. Megoldás tehát: Házasodjatok össze!

2018. aug. 4. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Nem zavart. A páromat sem, csak jót nevettünk rajta. Azután is, hogy össze házasodtunk. Sőt, nevetve mesélte, mikor a lányunkat vitte oviba, párszor próbálkoztak, hogy milyen szép a húga:))) Olyan csinos lesz, mint a nővére:))
2018. aug. 4. 20:34
 3/5 anonim ***** válasza:
61%

Nem. Ugyan miért zavarna? :D

Valakit elégedettséggel tölt el, ha megbámulják a barátnőjét, másnak rossz érzés. Nekem egyik sem. Azért van szeme az embereknek, hogy használják. Nem?

2018. aug. 4. 20:40
 4/5 anonim ***** válasza:
61%

Páromat büszkeség tölti el, hogy más pasi is megnéz engem. Büszke arra, hogy ilyen szép barátnője van.

Engem teljesen hidegen hagy, hogy ki néz meg. Nem vagyok már kis kamasz, hogy minden csorgó nyálas, szemkidülledős pasasra figyelmet szenteljek.

Azért van a szemük, hogy nézzenek. Ennyi.

2018. aug. 4. 21:51
 5/5 peca1000 ***** válasza:
45%

Meglepődnék ha megbámulnàk, mert annyira átlagos kinézetű.

Direkt nem top nőm van, mert akkor lehet, hogy zavarnának ezek a reakciók.

Na jó, engem sem egy iparművész tervezett :)

2018. aug. 5. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!