Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor távol van tőlem a párom csak akkor kívánom?
Figyelt kérdés
2 éve vagyok együtt a barátommal. Távkapcsolatban kezdtük (200km) most közelebb van,itt kapott nem messze (kb 40km-re) állást. Dolgozik,heti 2 szabadnapja van,ő dönti el mikor. Én még tanulok.
Egész héten,minden nap hiányzik,vele akarok lenni,mindig eljátszom a gondolattal,hogy huncutkodunk....De mikor itt van ez így megszűnik...Jó mellé bújni,nagyon örülök,hogy végre együtt alszunk de ennyi. Mitől lehet ez? Hogyan lehetne orvosolni?
2018. aug. 4. 20:23
1/2 anonim válasza:
Ez nekem egészen ismerős, idővel rájöttem arra, hogy azért, mert mikor nem volt velem, akkor a képzeleteimben olyan tökéletes volt minden, de mikor velem volt, már nem. Igazából nem is ő kellett, hanem az amit elkepzelek. Vagyis kb bárki massal is ezt éreztem volna :/ tehát nem szerelem,és még a vonzalom sem az igazi.
2/2 anonim válasza:
Próbálod belelovalni ebbe a kapcsolatba magad, pedig felesleges. Messze (nem távolságilag értem) vagytok érzelmileg egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!