Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom kijelentette mást megdugna. Jogos a sérelmem?
Párommal egy éve vagyok együtt, a kapcsolatunk kezdete óta feltűnik, hogy megnéz más lányokat sokszor, ezzel még nem lenne gond. Kulon voltunk nyaralni ( en a baratnőimel, ő a barátaival ). Par napja beszélgettünk róla, hogy mi csajok szoktunk szexrol beszelgetni es kerdeztem, hogy ők is-e a srácokkal. Erre mondja nem, de ha látunk egy jó nőt, megbeszéljük mit, hogy csinálnánk vele. Meg milyen szája van, milyen segge van.. Ezen lesokkolódtam, ha azt mondja megbeszéljük jó csaj, az ok..De ez.. Mondom neki tessék...? Mondja most mi van ebben minden férfi ilyen.. Gyakorlatilag az minden pasi megakar dugni mas nőket. Nem csináltam patáriát, csak elvonultam sírni. Utana próbálta javítani, hogy hát ő nem, ő csak a haverjának nézi a nőket, meg engem
lát mindenkiben stb stb.. Már úgy voltam vele nem kell a rizsa. Jogosnak érzem, hogy ennyire bántva érzem magam ? Vagy túlreagálom ? Utána próbált velem összebújni, de elhúzódtam tőle. Mondta sajnálja, de ez a kijelentés így picit kiábrándított.. :/
"Vannak normális pasik is Kérdező, a pasid mondjuk nem tartozik közéjük...."
Szerintem is így van. Mondjuk 98 százalékuk ilyen féreg tetű, mert nekem ez az. Akkor a nőt lényegében egy húsdarabnak nézi, semmi másnak.
Egyébként pont akiknek jár a pofájuk, hogy mit csinálnának vele, meg mit hova dugnának, pont nem azok a nagy eresztések az ágyban (nem pont saját, de barátnőktől, kolleganőktől tapasztalat).
14:21-es milyen aranyos vagy, az utolsó mondatodon nagyot mosolyogtam.. :D
Amikor velem van figyel az igényeimre, meg mi jó nekem, bár ha elmegyünk valamerre észre veszem durván elkalandozik. Mondta nekem, hogy jaj ezt csak úgy mondják, amugy nem tenné meg.
Nekem ez azért furcsa, mert az előző kapcsolatomban ( ami 8 évig tartott ) sosem tapasztaltam ilyet. Volt, hogy együtt elemeztük az embereket, én kérdeztem, hogy szerinted szép lány, mondta a párom igen, és ezzel lezártuk a témát.
A mostani kapcsolatomban volt olyan is, hogy mondta az a lámy szebb mint én, de engem szeret..Pedig sportolok, az arcom is azt gondolom szép, most minden nagyképűség nélkül nem tudom azt mondani, hogy a belső szépségemmel tartom csak meg. A nemi életünk is baromi jó.
Nem az zavar ha más nőket néz meg, de kijelenteni a barátnődnek így, hogy mást is megdugnál szerintem elég paraszt dolog.. Mert azt gondolom ha valakit szeretünk annak ilyet nem mondunk.
A hatos válaszolónál a pont.
Én is azt tapasztalom, hogy még a férfiak letudják annyival, hogy:
-Mcba tad?Jó volt?
-Meg! Jó volt!
Addig a nők onnantól kezdve, hogy hová mentek el, mit mondott neki, milyen ruhát vett fel, mikor volt az első csók, érezte e, hogy áll a farka, h mekkora farka van, milyen pózban, hova élvezett stb, kérdések tömkelege.
Pontosan. A ferfiak csak eldumaljak, itt bnam ott bnam, es ennyi.
De a nok tenyleg mindent kitargyalnak. A volt baratnom baratnoivel toltottem el egy hetveget...es amiket beszeltek. En lanyos zavaromban kimentem falut nezni.
“Ide elvezett, es kepzeld nem jott ki a spermaja” “nagyokat nyogtel alatta?” “Hanyszor elveztel el vele” plusz a “farka mekkora volt”. Szovat a lanyok sokkal “mocsokosabban” beszelik ki ezt.
“Mondja most mi van ebben minden férfi ilyen..”
Ez így is van. Pont, nem is érdemes ezen lovagolni. Viszont én ezt akkor sem tolerálnám kapcsolatban. Ha már másokat nézeget, akkor menjen és dugjon másokat, engem lehet békén hagyni. Tulajdonképpen nálam addig van értelme egy kapcsolatnak, amíg csak egymásért vagyunk oda, ha bejön más/ok a képbe, akkor nincs értelme az egésznek. Persze jó duma ez a “hűséget fogadtam, nem vakságot”, de lássuk be, egy szerelmes ember, aki tiszteli és szereti a párját, nem másokra csorgatja a nyálát.
Hiába mondjàtok, hogy a nők jobban kitárgyalják, mert ők a párjukról dumálnak ilyenkor, nem pedig mindenkire csorgatják a nyálukat részletekbe menőben. Hála égnek a barátom nem ilyen, se a barátai.
Kérdező: mielőtt elmentél sírni, az előtt azt kellett volna mondanod, a patália csapása helyett, hogy igen, ez ismerős, állandóan csinálod. Aztán az utcán elkezdheted, fú, azok az izmok. Uuuh, azok a szemek. Jujj, ez az aztán a férfi, bárcsak elkapná a nyakad és jól megrakna, basszus benedvesedtem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!