Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem vissza az exem? Sziasztok! Szeretném visszaszerezni az exemet, csak az a gond, hogy van valakije.
Figyelt kérdés
4 hónapja szakítottunk, de én még mindig nem felejtettem el, és nem is akarom! Azóta nem is beszéltünk. Ő szakított velem, azt mondta, nem szeret már (akkor már ismerte a mostani párját), és hirtelen mindennek vége lett. Mikor együtt voltunk, azon felül, hogy voltak nehézségek nagyon szerettük egymást. Sokat gondolkoztam, és nagyon szeretnék beszélni vele, közös nevezőre jutni. Nem tudom hogy tegyem, így hogy mással van. Aki azt mondja felejtsem el, ne is írjon:) Köszi!2010. jún. 19. 21:30
11/16 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem volt viharos, sőt, olyan boldogok voltunk
2010. jún. 19. 22:05
12/16 anonim válasza:
Biztos nem viccből hagyott el. Ne égesd le magad h még mindig utána koslatsz. Sztem már esélyed sincs. Ha egy pasi azt mondja h nem szeret, akkor nem szeret. Ez van.
13/16 anonim válasza:
Nem kell magyarázkodnia, hogy miért nem szeret.
14/16 anonim válasza:
Szijja.(:
Na hát figyelj van barátnöje és gondolom azt szereti.
HA majd szakítanak kezd a a votl pasidal szép lasacskán beszélgetni beszélgetni aztán valahogyan barátok lesztek találkozgatok és hirtelen nagyon jó arátok lesztek és ha kedves leszel vicces és nem azért de midnig figyelj a külsödre akkor talán még lehet valami =D.
De ah nem akkor legyetek csak barátok (:
Vagy ha az sem akar lenni SZARD LE :D
na puszi
15/16 anonim válasza:
Figyelj, ha már nem kellesz neki, nincs értelme próbálkozni. Lehet boldog a jelenlegi párjával. Megtalálta amit benned nem. :( Szomorú de ez van. Ilyen az élet. Ha még érez irántad valamit közeledni fog. Ha nem akkor keress mást... :( Tudom nem egyszerű, de nincs mit tenni. :( L/19
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. jún. 20. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!