Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmet zavarja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmet zavarja, hogy sokat költök ruhákra, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Már párszor nekem állt, hogy minek verek el ennyi pénzt ruhákra, főleg cipőre, ezekből sajnis vita lett. Én mindig mondom neki hogy ez a hobbim, és úgysem fogja megérteni, hogy ez miért egy jó dolog. Nagyon szeretjük egymást, de nem akarok ezzel felmondani, én ezt szeretem, adok veszek cipő, elmegyek dropokra és satöbbi. Nagyon szeretjük egymást, de nem fogok erről lemondani, de vitázna sem akarok vele. 19F
2018. aug. 2. 07:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De mindig marad annyi pénzem, hogy eltudjam vinni valahova, vagy tudok kérni egy keveset a szüleimtől. Ő is ugyanúgy vesz smink készletet, meg ilyebeket. Na most szerintem az a hülyeség de én nem csesztetem emiatt...
2018. aug. 2. 08:42
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A vásárlás mióta hobbi? :D Én mondjuk alapból össze se jönnék olyan emberrel, akinek az értékrendjébe beletartozik a tárgyak halmozása, akár megteheti anyagilag, akár nem, itt cseszte el a barátnőd. Nyugi, nem sokáig fogod ezt hallgatni, hamarosan úgyis észbe kap és lelép.
2018. aug. 2. 10:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem engem is zavarna. Egészséges értékrenddel semmi szükség tárgyak gyűjtésére. Nem passzoltok ennyi. Keressetek magatokhoz való párt.
2018. aug. 2. 11:03
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Női szemmel nézve kib*szott szánalmas és aggasztó is egyben, hogy a takony pasi ahelyett, hogy gyűjtene egy normális életre (ingatlan, autó, iskola, tanfolyamok, képzések stb.) cipőket vesz magának.

Mondjuk én nem is tudnék komolyan venni olyan felnőtt embert, aki anyucitól kér pénzt a hülyeségeire ahelyett, hogy elmenne és megdolgozna érte. Nekem sem lenne szimpatikus, hogy a pasim drága cipőket/ruhákat vásárol. Nem azzal van baj, hogy jóminőségű és márkás darabokat veszel, hanem hogy ez a hobbid. Nekem is drága ruháim vannak, de egyrészt magam keresem meg az árát, másrészt annyit veszek, amennyire szükségem van és nem halmozom őket feleslegesen.

2018. aug. 2. 15:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem te keresed az árát... rögtön nem bxnál el ennyit a semmire, ha neked kéne a kaját, rezsit is finanszírozni.

A barátnőd csak azért hülye, hogy veled van még.

2018. aug. 2. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!