Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmet zavarja, hogy sokat költök ruhákra, mit csináljak vele?
Női szemmel nézve kib*szott szánalmas és aggasztó is egyben, hogy a takony pasi ahelyett, hogy gyűjtene egy normális életre (ingatlan, autó, iskola, tanfolyamok, képzések stb.) cipőket vesz magának.
Mondjuk én nem is tudnék komolyan venni olyan felnőtt embert, aki anyucitól kér pénzt a hülyeségeire ahelyett, hogy elmenne és megdolgozna érte. Nekem sem lenne szimpatikus, hogy a pasim drága cipőket/ruhákat vásárol. Nem azzal van baj, hogy jóminőségű és márkás darabokat veszel, hanem hogy ez a hobbid. Nekem is drága ruháim vannak, de egyrészt magam keresem meg az árát, másrészt annyit veszek, amennyire szükségem van és nem halmozom őket feleslegesen.
Nem te keresed az árát... rögtön nem bxnál el ennyit a semmire, ha neked kéne a kaját, rezsit is finanszírozni.
A barátnőd csak azért hülye, hogy veled van még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!