Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom testvére kihasznál. Mit lehet vele csinálni?
3 éve vagyunk együtt barátommal, de a testvére az elmúlt időszakban nagyon hangos velem szemben. Szerinte nem vagyok elég gazdag(nem panaszkodom, vannak megtakarításaim is, ami neki viszont nincs) Ha valamiért pénzt adok, többet mint amennyit ő szánna rá akkor elkezdi szidni,hogy milyen rossz. Sokszor meg akarja hívatni magát erre-arra ha éppen együtt megyünk valamerre. Úgy érzem teljesen hülyének néz, barátomnak már mondtam,hogy jó lenne ha fékezné magát, mert eleinte szerettem, de most már rosszul vagyok tőle, borzalmas.
Visszaszólogatok neki, pedig rám nem jellemző, de úgy érzem muszáj. Mi mást csinálhatok? Ha párom rászól csak vita lesz belőle, mert még otthon élnek mindketten.
Ti mit csinálnátok a helyemben? Szeretitek a sógorotokat?
Én 25/N, párom 29/F és a testvére 26/F
Engem más módon próbált "kihasználni" a volt párom testvére.
Én is nagyon kedveltem, de egyszer már oda jutottunk, hogy semmire nem reagáltam. Sajnálom ő is volt, hogy segített nekem (Nem anyagi), de túlzásba vitte már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!