Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek az ilyen barátnővel? Ez komolyan ennyire fontos téma egy érett nő számára?
3 hónapja vagyunk együtt. Komolyabb lánynak tűnt mint aki ilyesfajta külsőségen fennakadna.. vagy ez a XXI. századi nő számára már ennyire prioritást élvező ügy volna?
Pár napja közölte, hogy őt zavarja hogy szőrös a mellkasom és örülne ha borotválnám.
Például világéletemben borostát hordtam amit láthatóan szeret.
Egyébként ha az átlag férfit nézzük akkor úgy közepesen szőrösnek mondom magam, kerestem egy képet ez a felsőtest úgy 95%ban megegyezik az enyémmel:
Most ez valóban ekkora tragédia? :D
Egyfelől igaza van a kérdezőnek abban, hogy ez mindenkinek a saját döntése kéne legyen.
Másfelől....írják itt a pasik felháborodva, hogy le ne borotváld, ettől férfi a férfi, ő nem tenné stb. Ja. Nos, a női test is szőrös, nemcsak a férfiaké. Ha mostantól a csajod nem szőrtelenítene sehol,az lenne a természetes. És hiába mondod most, hogy ő döntése. Nem a mi döntésünk, mi nők hozzászoktunk ehhez mert belénk lett nevelve, hogy ez a szép, ez a vonzó, ez a nőies. De a mi testünkön is van szőr, ha kevesebb is, mint egy férfién. És rohadtul nem tetszene nektek, ha egyszer csak nem szőrtelenítenénk tovább. Most ti azon paráztok, jogosan, hogy a nők is elkezdtek hasonló dolgokat elvárni a férfiaktól, mint ők tőlünk. Nem jó érzés, ugye? 10 nőből 9 nőben fel sem merülne az, hogy ne szőrtelenítse a lábát, hónalját, és tízből hét a nemi szervét is borotválja. Ez mostanra már alap higiénia lett. Te elvárod, hogy elfogadjon úgy, ahogy van, de ő ezt nem várhatja el. Mert a nőnél ez alap elvárás, a férfi meg attól férfi, ha olyan, amilyen. Nem látod itt az igazságtalanságot? Szerintem az ő elvárása legalább annyira jogos, mint a férfiaké. (mondjuk szerintem semennyire, de megteheti, mert ha nem tetszel neki így, majd talál magának olyat, aki igen.)
21, ezzel nem egészen értek egyet.
Egyrészt ez már kényszeres megfelelés. Másrészt éppen nők hangoztatják, hogy azért öltözködnek viselkednek úgy ahogy mert az SZÁMUKRA elsődleges, magukért teszik meg ugyanis így érzik jól magukat a bőrükben.
Nézd meg mennyi önsanyargató nő van, aki pl önként felveszi a magassarkút, de amint egy férfi kéri tőle a nő kiakad, mondván mégis hogy merészeli/tudod te milyen kényelmetlen? (akkor máskor mi a frászért viseled...?)
Úgy vagyok ezzel, hogyha valaki nekem hazugság által próbálja elhitetni, hogy neki jó valami akkor az egye meg amit főzött magának.
Most tegyem fel a kérdést, hogy az ember (legyen az nő vagy férfi) társadalmilag tanult viselkedése nem őszinte, hanem képmutató magatartás?
Tudod mennyi nő van aki téli időszakban nem szőrteleníti a lábát? :D rengeteg. És nem kevés nő gondolja azt, hogy ez a magatartás nem több mint igénytelenség, és nem pedig kényelem kérdése.
Másrészt.. tényleg az elvárásokra alapozod a válaszod, én úgy gondolom, hogy helytelenül teszed. Pl én úgy vagyok a hónaljammal, hogy ha van barátnőm ha nincs 2 hetente leborotválom, mert zavar ha szőrös, és izzad. De akár mondhatom ugyanezt a férfiasságom környékéről is, 2 hetente szintén trimmelem, mert nem szeretem ha hosszú szőr van körülötte, viszont azt sem ha teljesen csupasz. Tehát a saját példámból kiindulva azt tartom egészségesnek ha a saját igényemnek megfelelően tartom karban a testem.
A mellkasod is szőrös és ebben a melegben izzad is.
Az pedig, amit már hosszú évek óta az emberek agyába táplálnak, olyan program amit nehéz felülírni. Ezért veszik meg többen a domestost mint a no name hipókat, ezért eszik a gyorskaját a mekiben stb. De ott még van ellenreklám, a szőrtelen nő image-nél meg nincs.
Férfi vagyok, alig vagyok szőrös. Tini sem vagyok, de még arcszőrzetem is olyan kevés, hogy egy citromos sört nem tudok megvenni személyi nélkül. És amin a legjobban fennakadtam, hogy a barátnőmnek az tetszik, ha meghagyom nőni azt a jelentéktelen bajuszomat és szakállamat, amellyel inkább nézek ki nevetségesnek, mintsem férfiasnak. Hogy neki ez tetszik.
Én meg őt akarom rávenni, hogy hagyjon egy nagy háromszöget ott lenn, de hajthatatlan. Nincs bajom a kopasz pillangóval, de én a szőröst is szeretem.
Mindig azzal jön, hogy én sem hagyom meg neki az (elhanyagolható) arcszőrömet, ezért ő sem hagy nekem intim pázsitot.
Most a kettő összehasonlítható egyáltalán? Az arcomat mindenki látja, nem akarom, hogy nevetség tárgya legyek a bárgyú bajuszommal, meg szakállammal, de az ő punciját nem látja ország-világ.
Amúgy én inkább örülök annak, hogy nem vagyok annyira szőrös férfi. Azért valamivel kényelmesebb az élet, egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!