Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nimfo barátnő. Másnak is volt már ilyen problémája?
Tudom furán hangzik és inkább örülnöm kellene, de a barátnőmnek nagyon nagy a szexuális igénye.
Eleinte nyilván tetszett az egész napos együttlét és most se lenne bajom a napi mondjuk 2 alkalommal, de ő ennél jóval többet szeretne.
2 éve vagyunk együtt és más téren minden rendben, a szex is nagyon jó vele csak nem mindig bírom az iramot. Nem haragszik, ha mondjuk fáradság miatt csak napi egyhez van energiám, de nekem elég fura érzés. Szeretném kielégíteni a vágyait csak úgy érzem kielégíthetetlen ezen a téren. Konkrétan bárhol és bármikor akarja.
Minden pasi ilyen nőre vágyik és alapjáraton nincs is ezzel problémám, de mostanában kevésnek érzem magam hozzá.
Mi lehet a megoldás?
"Minden pasi ilyen nőre vágyik" - f_szság
Minden férfi olyan nőre vágyik, akivel megegyezik a mennyiség, amennyit szexelni akar.
Én ilyen barátnőre vágyok bármit megtennék érte
33F
Ha nem tudtok félúton megállapodni, akkor tudod, hogy mi lesz a vége.
Egyébként a napi kettőt sem értem hosszabb távon, hogy fér bele felnőtt, dolgozó emberek életébe.
Vegyetek vibrátorokat aztán csinálja magának a napi kettőn felül.
Nem játssza egyébként meg magát? Valóban van orgazmusa? Az is lehet hogy nincs, és ezzel akar kompenzálni, hogy nonstop kormolni akar.
A 6# válaszolón el lehetne gondolkodni
Mellesleg vegyél magadnak doppingolót hátha segít.
A páromnak is volt egy ilyen bnője és végül szakitottak mert megette az ideig hogy megint teljesíteni kell...azért 5 év után már az egész nap szex kicsit túlzás.
Egy másik ilyet is kifogott aztán ott viszont a nő bevallotta a szakitas utan hogy nem volt orgazmusa ezért nem volt elég neki semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!