Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nimfo barátnő. Másnak is volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nimfo barátnő. Másnak is volt már ilyen problémája?

Figyelt kérdés

Tudom furán hangzik és inkább örülnöm kellene, de a barátnőmnek nagyon nagy a szexuális igénye.

Eleinte nyilván tetszett az egész napos együttlét és most se lenne bajom a napi mondjuk 2 alkalommal, de ő ennél jóval többet szeretne.

2 éve vagyunk együtt és más téren minden rendben, a szex is nagyon jó vele csak nem mindig bírom az iramot. Nem haragszik, ha mondjuk fáradság miatt csak napi egyhez van energiám, de nekem elég fura érzés. Szeretném kielégíteni a vágyait csak úgy érzem kielégíthetetlen ezen a téren. Konkrétan bárhol és bármikor akarja.

Minden pasi ilyen nőre vágyik és alapjáraton nincs is ezzel problémám, de mostanában kevésnek érzem magam hozzá.

Mi lehet a megoldás?

2018. aug. 1. 09:40
1 2
 1/15 próbálokkedveslenni ***** válasza:
100%

"Minden pasi ilyen nőre vágyik" - f_szság

Minden férfi olyan nőre vágyik, akivel megegyezik a mennyiség, amennyit szexelni akar.

2018. aug. 1. 09:45
 2/15 anonim ***** válasza:
13%

Én ilyen barátnőre vágyok bármit megtennék érte

33F

2018. aug. 1. 09:46
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudtok félúton megállapodni, akkor tudod, hogy mi lesz a vége.

Egyébként a napi kettőt sem értem hosszabb távon, hogy fér bele felnőtt, dolgozó emberek életébe.

2018. aug. 1. 09:46
 4/15 A kérdező kommentje:
#1 Akkor javítanék: Sok pasi vágyik ilyen nőre.
2018. aug. 1. 09:47
 5/15 A kérdező kommentje:
#4 Ezen kivül nagyon szeretem és nála jobb barátnőt nem is kívánhatnék. Sokszor beszélgettünk már erről és ő is belátja, hogy sok szexet igényel, de az ember a libidóját nehezen tudja irányítani. Nem is okol érte vagy ilyesmi, csak hosszútávon nehéz. És igazad van, nekem sokszor a napi 2 is sok.
2018. aug. 1. 09:50
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Vegyetek vibrátorokat aztán csinálja magának a napi kettőn felül.

Nem játssza egyébként meg magát? Valóban van orgazmusa? Az is lehet hogy nincs, és ezzel akar kompenzálni, hogy nonstop kormolni akar.

2018. aug. 1. 09:53
 7/15 anonim ***** válasza:
19%

A 6# válaszolón el lehetne gondolkodni

Mellesleg vegyél magadnak doppingolót hátha segít.

2018. aug. 1. 09:55
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

A páromnak is volt egy ilyen bnője és végül szakitottak mert megette az ideig hogy megint teljesíteni kell...azért 5 év után már az egész nap szex kicsit túlzás.

Egy másik ilyet is kifogott aztán ott viszont a nő bevallotta a szakitas utan hogy nem volt orgazmusa ezért nem volt elég neki semmi.

2018. aug. 1. 10:17
 9/15 anonim ***** válasza:
54%
Egyik férfi sem vágyik ilyenre. Eleinte tetszik nekik, de hosszabb távon mindegyik menekül. Mert az ilyen nő csak egy gép, aki 40-esként egy lestrapált luk lesz, de még akkor is nyomulni akar.
2018. aug. 1. 10:22
 10/15 anonim ***** válasza:
96%
A nimfomániás nem elégül ki. Vagy nincs igazán orgazmusa vagy van, de mégsem elégül ki. Nekem is van ilyen. Összerándul a hüvely, lüktet és utána érzékennyé válik, mint normál orgazmusnál. De nem érzek semmi mást, és maga a kielégülés elmarad. Ettől szomorú leszek és szorongok és két irányba megy a dolog: vagy állandóan szexelnék, hogy végre jobb legyen (napi többször) vagy néha magamba zuhanok és átmegyek aszexuálisba napokra, hetekre. És ez váltakozik, a napi sok,meg a semmi.
2018. aug. 1. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!