Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszom ezért?

Figyelt kérdés
Telefonról írok nem akarok ékezetet használni. A pasimmal eddig folyton együtt voltunk valamint mindig én mentem át hozzá. Minden nap látni akart ha egy nap mentem el hozzá, hisztizett. A lábamat nemrég operálták 6 hét gipszben leszek. Azóta már n
2018. aug. 1. 08:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, te egyáltalán felfogod amit magyarázunk neked?
2018. aug. 2. 16:53
 22/23 A kérdező kommentje:
Persze, értem, csak elküldte az üzenetet véletlenül. Igazatok van sajnos :( Akkor ez már szakítóok?
2018. aug. 2. 17:00
 23/23 anonim ***** válasza:

Igen, az. Azért vicc, hogy még most is elvárja, hogy majd a járógipszel mindig elbotorkálj hozzá.

Szedd össze magad, állj ki magadért. Várd el tőle azt, amit te is nyújtasz. Beszéld meg vele, hogy szeretnéd, hogy ő is menjen hozzád néha, plane amíg gipszben vagy, de utána is. A kifogások nem érdekelnek, ne legyen már ilyen papírkuya.

Aztán meglátod hogy reagál. Lehet, hogy mutat rá hajlandóságot. De ha nem, meg hisztizik, neki áll feljebb, akkor hagyd a bánatba, nem veszitesz vele semmit. Sőt...

2018. aug. 2. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!