Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszom ezért?

Figyelt kérdés
Telefonról írok nem akarok ékezetet használni. A pasimmal eddig folyton együtt voltunk valamint mindig én mentem át hozzá. Minden nap látni akart ha egy nap mentem el hozzá, hisztizett. A lábamat nemrég operálták 6 hét gipszben leszek. Azóta már n
2018. aug. 1. 08:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy csak haragszol, és nem dobtad ki.

Csak akkor kellesz neki, ha helybe megy a punci, és a kisujját se kell mozdítania. Amint egy lépést tennie kell, már tojik a fejedre, mert nem érsz neki annyit, hogy energiát fektessen bele. Te meg duzzogsz egy kicsit, ahelyett, hogy nagyon komolyan átgondolnád, miért is vagy egy ennyire lealacsonyító kapcsolatban.

2018. aug. 1. 09:16
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem szexelunk annyit inkabb bujunk vagy elmegyunk valahova. Masfel eve gyutt vagyunk a szuleinek is bemutatott.
2018. aug. 1. 09:17
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Jogosan. És a szakitás is jogos lenne. Nem szeret téged, ő egy kényelmes f..ztarisznya. Amíg házhoz megy hozzá a p.nci addig jó, akkor nem fáradt hozzá, de neki ne kelljen megmozdulnia.

Te meg miért vagy csicska, hogy mindennap mész hozzá? Ha látni akar erőltesse meg magát ő is. Jaaa hogy annyira már nem is vagy érdekes.

Ha van egy kis eszed és önbecsülésed beintesz neki. Ha meg nem, akkor maradj továbbra is csicska, aki folyamatosan kiszolgálja az igényeit.

2018. aug. 1. 09:22
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Mert elmenni vhova már nem fáradt? Csak hozzád elmenni az? Nem érzed, hogy ez ellentmondásos?
2018. aug. 1. 09:24
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Akár mennyire, akár kinek is mutatott be téged, ez mind csak szindarab. A bajban sehol nincs melletted, egyedül a szüleidre támaszkodhatsz.

Ezt az egész kapcsolatot zárnám a helyedben, mert ez nem kapcsolat. Csak használ, semmi több. Ingyér bérmentve.

Nekem nem kéne ilyen ember.

2018. aug. 1. 09:25
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Mikor térdszalagszakadással voltam itthon 8 hétig, párom minden szabadnapján jött hozzám. Én is a szüleimnél voltam, mégis mindig megkérdezte, mit hozzon és én mindig mondtam neki, hogy "csak magadat". Ennek ellenére minden alkalommal megpakolt táskával érkezett (gyümölcs, üdítő, kedvenc nasi stb.). Mindezt úgy, hogy napi 14 órákat melózik vendéglátásban, de egyszer nem nyavajgott, hogy nem jön, mert fáradt (pedig tudom, hogy az szokott lenni, ami nem is csoda). Egyetértwk a többiekkel
2018. aug. 1. 09:44
 17/23 anonim ***** válasza:
71%
Mikor térdszalagszakadással voltam itthon 8 hétig, párom minden szabadnapján jött hozzám. Én is a szüleimnél voltam, mégis mindig megkérdezte, mit hozzon és én mindig mondtam neki, hogy "csak magadat". Ennek ellenére minden alkalommal megpakolt táskával érkezett (gyümölcs, üdítő, kedvenc nasi stb.). Mindezt úgy, hogy napi 14 órákat melózik vendéglátásban, de egyszer nem nyavajgott, hogy nem jön, mert fáradt (pedig tudom, hogy az szokott lenni, ami nem is csoda). Fordított helyzetben én us megtenném ugyanezt. Egyetértek a többiekkel: nincs melletted a bajban és ez sokat elmond a kapcsolatról. Igen, jogosan haragszol.
2018. aug. 1. 09:45
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Most jottel ki a korhazbol, de mar surget, hogy a frissen gipszelt labaddal mikor megy at hozza??? No comment!
2018. aug. 1. 21:18
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a mezei haverjaim többet jártak be hozzám a kórházba, mint neked a párod. A két legjobb barátnőmnek a párja is bejött és ők is hoztak ajándékokat, újságot meg kaját. Hát én elég gáznak érzem.
2018. aug. 2. 13:27
 20/23 A kérdező kommentje:
3 napig voltam kórházban, 2 hét fekvőgipsz, 4 hét járógipsz
2018. aug. 2. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!