Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kértek engedélyt a párotoktól, ha valamit változtatnátok magatokon?
Például hajfestés, tetoválás, piercing, stb.
Mit tesztek, ha nem engedné, és szakítással fenyegetőzne ha például szőkére festetnétek a hajatokat?
Nem kérek, ezek csak külsőségek, ha ekkora baj, akkor hagyjon is el, ha mondjuk tetováltatok (bár eleve megosztom az ilyen terveimet előre, senki sem mondhatja, hogy egyik napról a másikra mennyire megváltoztam)
Ja és persze én se kérném számon a párom, ha valamit megváltoztazna magán.
Nocsak nem voltam elég polkorrekt? :D Amúgy azon a véleményen vagyok én is, hogy szólni szóljon már a másiknak. Most az, hogy azt mondom, hogy nem tetszik, az nem azt jelenti, hogy nem engedem meg neki, csak, hogy nem tetszik. Ha azt mondom, hogy tetszik, az sem azt jelenti, hogy még engedem, csak azt, hogy tetszik. Ha a másik azt csinál magával, amit akar, az had váltson már ki valamilyen érzést az emberből. :D
32/f
Piercing és tetoválás ügyben nem tudok nyilatkozni, mert nem vonz.
Ami érint, az a hajam. Amikor már egy pár vagyunk, ott bízom benne, hogy nem csak a külsőm érdekli, csak azzal van. Ergo, ha jön egy olyan dilim, hogy növesztem, levágatom, akkor ne a frizurám sirassa. Az, hogy pl a szőke nem az esete, mert, az a leszólításnál még ér, hogy elkerül. Vagy a rövid haj. Amúgy is színről és hosszról beszélünk, plusz a másik jó kedvéről.
Azt nem felejtem el, hogy kitalátam levágatom, untam a fejem, annyira semmi voltam, rövid és szőke lett, mivel még friss, és nem unalmas jó a kedvem, nem a szürke egérke vagyok. Első megnyílvánulás itthon "ha ezt tudom, hogy így hat rád, már két éve elküldtelek volna ezért a fodrászhoz". KB mint egy autó tuningja úgy hatott rám.
1. megkérdezem tőle, de nem engedélyt kérek.
Hosszú, sűrű szálú hajam van, utálom, nyáron két perc alatt besül a fejem.
Mgmondtam neki, hogy holnap megyek rövidre vágatni, ezért és ezért.
Mutattam pár képet, ő rábólintott a szerinte legcsajosabb rövidre és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!