Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megmerjem kérdezni a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmerjem kérdezni a párom, hogy van-e másik?

Figyelt kérdés
A párom 1 hónapig külföldön van. Tudom az email fiókjának a jelszavát és ott vettem észre hogy egy lány zenéket küld neki. Rákerestem a lányra és instán a párom minden képét folyamatosan like-olja. Nem tudom hogy rá merjek-e kérdezni hogy ki ez a lány és hogy van-e rajtam kivül valaki?
2018. júl. 31. 06:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha megnyugtat, akkor kérdezz rá nyugodtan. Szerintem attól hogy instán követi, meg zenéket küld neki, abban még nincs semmi. Aztán ki tudja?! Lehet hogy bejön neki.
2018. júl. 31. 07:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Már te is tudod, hogy van másik, a kérdés csak, hogy hol tartanak
2018. júl. 31. 07:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha már megnézted akkor kérdezd is meg
2018. júl. 31. 07:49
 4/10 anonim válasza:
100%
En rakerdeztem egy hasonló helyzetben es óriási felhaborodas lett belőle, majd 2 het mulva lebukott es szet is mentunk..
2018. júl. 31. 08:00
 5/10 anonim ***** válasza:
16%
Az csak nálam veri ki a biztosítékot, hogy turkálsz a párod e-mail fiókjában és lenyomozgatod az ott talált embereket? Nem is csodálom, ha megcsal...
2018. júl. 31. 08:26
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
#5 igen, nálad. Inkább nyomozzon és derüljön ki hogy csalfa a pasija, mint hogy vakon megbízzon benne aztán koppanjon.
2018. júl. 31. 08:59
 7/10 A kérdező kommentje:
Együtt kezeljük az emailt. Azt nem szeretném, hogy megvádoljam és azt gondolja hogy nem bízom benne csak zavar.
2018. júl. 31. 09:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Voltam majdnem hasonló helyzetben, csak annyi, hogy én vagyok a nő és nem voltam külföldön, de a pasi olyan volt mint te. Meggyanusított, hogy ez most megis mi, aztán közöltem vele, hogy a ''másik srác'' az unokatestvérem. :D

Nem olyan rég voltunk még együtt mondjuk,de azért mégis....

Szóval nem tudom ti mióta vagytok együtt, de kommunikáljatok. Sokat.

2018. júl. 31. 11:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Márpedig én nem bíznék benne!
2018. júl. 31. 19:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Nàlunk ez ugy volt hogy facen volt egy csaj haverja még joval előttem ismerték egymàst ezzel nem lett volna semmi gond mivel elfogadom hogy vannak réggebbi baràtai is .Erre ràirkàlt a csaj vàratlanul a párom megnyugtatott hogy pasija van egy darabig sikerült meggyőznie.Erre meg làtom hogy a csaj képsit jedvelgeti meg mielőtt jàrtunk volna màr előttem irkàlt neki szép üziket a képe alà .Mikor jàrtunk akkor is kedvelgette a képeit nekem meg annyit mondott hogy nem rossz elmegy .Titokban beszélgettek lebukott majdnem szétmentünk emiatt .
2018. aug. 1. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!