Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hogy jön ahhoz, hogy be akarja osztani a pénzem?
Fél éve vagyunk együtt nem költöztünk össze, de már utalásokat tett rá, hogy jobban tenném ha spórolnék és ne költsek erre arra..
Saját lakásom van, amint fenn is tudok tartani, átlagban kb havi 50-100e ft-t költök öltözködésre és ilyen olyan cuccokra pl amik a háztartásba kellenek.
Szerintem ez eleve nem nagy összeg, másrészt meg rá is költök, sosem mondtam, hogy ezt vagy azt ne csináljuk vagy nem menjünk mert sokba kerül..
szóval nem értem pl minek köt bele, hogy ne itt együnk fagyit mert itt 300 ft egy gombóc ott meg csak 220.. :D ilyen dolgokon akar velem összeveszni.
Azért írom, hogy összeveszni mert volt hogy étteremben 25 ezer forintot fizettünk(vagyis fizettem) ami szintén nem egy olyan vészes összeg és mondta, hogy nem szükséges ez az életmód és majd ha egy háztartásban leszünk akkor ő jobban beosztja a pénzünket. ?!? :D
Még ha nélkülözne.. vagy ha szegényebb családból jönne megérteném, de a szülei tehetősek, és ő sem keres rosszul, szóval nem igazán tudom hová tenni ezeket a dolgokat.
Összességében remek nő, de a pénzzel kapcsolatos megnyilvánulásai bosszantóak. Nyilván nem akarom elhagyni emiatt és próbálom nem túlreagálni.
Neked kell eldöntened, hogy kell-e olyan ember, akinek semmi nem drága, ha te fizetsz, ugyanakkor ha neki kell fizetnie akkor mint ha a fogát húznák olyan zsugori ha adni kell 1 fillért is saját magán kívül másra.
Undorító emberi tulajdonságnak tartom a zsugoriságot.
Ha te tudsz egy ilyen emberrel élni, ám legyen, a te életed. Én nem tudnék egyetlen pillanatig sem.
Én alapból nem jönnek össze egy olyan férfival aki pénzes és mindent ő akar fizetni ,vagy ha össze is jönnek külön kasszan és mindent felesben fizetnénk (randi,lakás, szórakozás, egyéb)
Más pénzével nem gazdálkodom nem akarom beosztani mert semmi közöm hozza nem én dolgoztam meg érte
Örülök hogy a sajatom be osztom
Nem értem a baratnod a TE pénzedre miért mondja hogy a MI pénzünk
Soha nem mondtam a párom pénzére hogy az a mi pénzünk és ezt fordítva is elvártam
Amit kell azt felesben fizettünk ami maradt kettonknek arra költöttük amire akartuk nem szóltunk bele hogy ezt meg azt csináld
Eszembe se jutna hogy meg mondjam és ezt fordítva is elvarom
Próbáld vele megértetni hogy ne ő ossza be a TE pénzed felnőtt embert vagy megy ez neked egyedül is meg te dolgoztál meg érte majd rév tudod mire költesz és hogyan
24N
Tehát most tulképpen az a baj hogy van egy baratnőd aki nem szereti szórni a pénzt?
Mondjuk én azt nem értem hogy lehet havi 50-100e Ft-ot elkölteni csak ruhára??? 12 hónap utan hova raksz ennyi cuccot? Persze ha abból csak egy cipő 40e Ft akkor értem....
Nem az a gond, hogy nem szeret pénz szórni. Én sem szeretem szórni a pénzem. Az nem tetszik, hogy mindennek az anyagi vonzatát látja, pl elmegyünk kirándulni és az utat mondjuk közösben fizetjük mert tudom, hogy ő is be akar szállni, és akkor azt mondom, hogy jó ennyi volt az üzemanyag ennyi meg a pályamatrica ez a fele, kész.
Viszont amikor ott vagyunk meghívom enni, és beszélünk, hogy mit eszek.. ő meg "hát az elég drága" .. -szívem nem a sarki büfében vagyunk, "jó! tudom csak úgy megjegyeztem.."
És akkor ő képes enni egy salátát mert az csak 1 390.- :D
Ilyenkor nem értem, hogy miért nem tudja elengedni magát egy kicsit, és nem a pénzzel foglalkozni.
A havi 50-100 az egy tól-ig intervallum, pontosan nem tudom mennyit költök, de nem olyan veszélyesen sok ruháról van szó. És igen egy cipő 30+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!