Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hanyagolja el a férfi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hanyagolja el a férfi a nőt az idő elteltével? Van még olyan férfi aki sok év utan is ugy "udvarol" mint a kapcsolat elején?

Figyelt kérdés
A párom régen teljesen más volt, igazi nőnek érezhettem magam mellette, egy-két hetente virágot hozott nekem (nem vette nem a pénzről van szó, a szülei kertjéből hozta általában), csokival lepett meg, sétálni hívott, ha faradt voltam megsimogatott, ha beteg gyogyszert hozott nekem, mindig meghallgatott, szamithattam ra. Persze ezeket mind viszonoztam, nem egyoldalú volt, segítettem neki ha szüksége volt ( és mai napig is igy teszek). De sajnos ő semmit nem tesz kb egy fél éve értem. Nem gond ha nem kapok több virágot vagy csokit vagy bármit, az bánt a legjobban hogy szinte soha nem szamithatok rá, ritkán van egy-két kedves szava hozzám. Múltkor fájt a háta, vettem neki krémet, bekentem, törődtem vele, de mikor velem volt ugyan ez a helyzet ő arra hivatkozott hogy faradt és nincs kedve az én bajommal törődni. Hogy lehet hogy ilyen kevés idő alatt hirtelen elmúlt a láng? Nem vagyok csúnya, nem hiztam el, nem lettem boszorkány, nincs harmadik személy. Egyszerűen nem ertem. Minden férfi ilyen? Mit tudnék tenni? Teljesen tönkre tesz ez a helyzet, nekem komoly terveim vannak vele, szerettem amilyen régen volt, de mostmár sajnos ugy érzem csak egy rongy vagyok neki.
2018. júl. 28. 14:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
38%

Az udvarlás nem elsősorban amiatt hagy alább, mert nem "viszonzod", hanem mert már nem értékeled úgy, mint annak idején. Ha régen fülig ért a szád és a nyakába ugrottál egy virágtól, de most már nem, csak megdobod egy doboz sörrel vagy akármivel, az lehet elveszi a kedvét az embernek.

32/f

2018. júl. 28. 17:12
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Az en ferjem ugyanugy szeret es imad mint 8 eve-fogalmam sincs hogy csinalja, szoval a te tortenetetben a ferj viselkedese all hozzam kozelebb. Nalam spec annyi az oka, h nagyon szeretem de reszemrol elmult a szerelem es nagyon mely szeretette szepult.
2018. júl. 28. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!