Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válasszam? Belső a fontosabb vagy a külső?
Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel eddig csak haverok voltunk, de megtetszettem neki és elvileg már szerelmes is belém. Nekem tetszik, nagyon aranyos:) de nem vagyok belé szerelmes. De nagyon tetszik h mindennap elmondja vagy 10x h szeretlek meg h csak én kellek neki meg ilyeneket. Kinézetileg nem csúnya de nem is helyes, de viszont a belsője nagyon tetszik. A másik fiu pedig helyes, de ő nem szerelmes belém csak tetszek neki. Találkozni akar velem, de nem tudom mitcsináljak. Mindkettő fiú tetszik, csak az egyiknek a belsője, a másiknak meg a kinézete:S2010. jún. 19. 14:24
11/13 anonim válasza:
Nekem ish ugy volt h ugy jöttem ösze a barátommal h nem nagyon tecett csak joh haver és de aztán eccer-kécer öszejártunk bulizni és egyik bulin megkérdezte h nem-e járunk?! Szal a lényeg h ugy jöttem ösze vele h csak barátként birtam aztán bele szerettem és már 2és fél honapja együtt vagyunk. Sztem megér egy esélyt a kevésbé helyes fiu. Talán te is beleszerecc talán nem de adtál neki egy esélyt ha nem megy a te részedröl a kapcsolat akor dobd ne jácc vele;)!!! puxa
12/13 anonim válasza:
Majdnem mintha én írtam volna, csakhogy a külsőre tetsző az exem akiért még mindig odavagyok, ő viszont nem szeret. De mi lenne, ha mondjuk egy darabig még egyiket se választanád? Addig ismerkedhetsz velük, hátha az első srác meg fog jobban tetszeni vagy ilyesmi, esetleg a másiknak fogsz többet érni...
13/13 anonim válasza:
A belsö a fontosabb. Ha a belsö jo, akkor erezheted, hogy nem vagy egyedül. De ez a külsövel nincs igy. Aki csak külsöleg "jo az olyan mint egy jatekbaba.
Ha en megismerek egy lanyt. Elöször azt nezem milyen baratnak, aztan (bocsi, de sajnos allat es fiu vagyok) a külsejet, aztan pedig, hogy milyen lenne vele.
60%belsö
40%külsö
F/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!