Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm magát is becsapja, hiszen nincsenek együtt?
Szóval a legjobb barátnőmnél már fél éve tart egy “barátság extrákkal kapcsolat”, de most már olyan szinten elszállt vele a ló, hogy muszáj segítséget kérnem.
A sráccal kb 3 éve nagyon jó barátok, a barátnőm mindig is bele volt zúgva.
Kb fél éve valahogy megegyeztek hogy akkor legyen barátság extrákkal, de a srác kijelentette hogy csakis szex,szerelemről és kapcsolatról szó se lehet.
Nos,ezt az igazságot csak én tudom, ugyanis a barátnőm a szüleitől kezdve mindnekinek azt kamuzza,hogy ők együtt vannak. A srácnem tudja ezt,ha tudná szerintem szívrohamot is kapna!
Sokat vannak együtt,nem csak szex,hanem nagyon sok programra is járnak együtt, volt hogy én is elmentem velük moziba, végig eöhögnek,hülyéskednek. A barátnőm teljesen biztos benne,hogy össze fognak jönni.
De szerintem nem! A srác csak egy közeli barátként tekint rá.
Tudom,hogyha ennek vége lesz(márpedig egyszer biztos), a barátnőm kb bele fog halni.
Mit mondhatnék neki,amivel lehozhatom a földre?:/
Srác 23, barátnőm 20
Hát sosem lesz normális ez a barátság extrákkal dolog. Ebben a "kapcsolatban" már a barátnőd így is sérült.
Az, hogy konkrétan ingyen prostit játszik egy pasinak..
A srác meg egy szemét, mert kihasználja csak.
Szerintem ne nagyon szólj bele, mert könnyen véget érhet a barátságotok csak ezért.
Ez sajnos az ő dolga, ha majd koppan, akkor állj mellette. De az, hogy beleszólj, ne tedd.
Mindenkinek a saját keresztjét kell vinnie.
Szexelnek, egyutt toltik a szabadidejuket, akkor egyutt vannak, nem?
Inkabb a srac csapja be magat.
De ha nagyon ezt akarod tenni, akkor kamu faceről, vagy valamiről írj rá a srácra és mond el neki, hogy mi a helyzet. Hogy mindenki úgy tudja, hogy ők együtt vannak.
Bár nem értem, ha olyan sokat vannak együtt, gondolom náluk is, sosem jött fel a téma, hogy "de jó fiút talált magának a lányom"?
Ezeknek a kapcsolatoknak nem szokott jó vége lenni többnyire. Persze, van aki évekig elhúzza, de nem lehet örökké érzelem nélkül szexelni, pláne, ha nem csak szex van a dologban. Mint ahogy írtad is, programokat csinálnak, etc..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!