Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég érdekes helyzet, a párommal beszélgetett és engem tiltott le?

Figyelt kérdés

A barátom "lebukott", hogy már pár hónapja beszélgetett egy kolléganőjével. Ezekről én nem tudtam, mert a beszélgetéseket mindig kitörölte, de azt láttam, hogy beszélget valakivel, a telefonját is mindenhova vitte magával. Többször rákérdeztem, de azt mondta, hogy csak a haverjaival beszélget.

Aztán egy óvatlan pillanatban magára hagyta a telefont és láttam is, hogy egy kolléganője írt neki. Amikor kérdőre vontam, akkor azt mondta, hogy azért hazudott, mert kiakadtam volna és nem akart veszekedni, de amúgy se volt semmi a beszélgetésekben. Én ezt nehezen hiszem, mert én is beszélgetek a férfi kollégáimmal, de soha nem töröltem ki semmit, mivel nincs mit titkolnom, a párom is bármikor megnézhette volna...

A barátom azt mondta, hogy a nőcinek 10 éves kapcsolata van, de valószínűleg szerelmes belé, mert állandóan találkozni akar vele, amibe ő nem ment bele. És hogy a nőnek a pasija is tudja, hogy beszélgetnek... Hát én ezt nem hittem el, ezért szakítani akartam, de a párom megígérte, hogy nem fog vele beszélni többet, le is tiltotta (megmutatta), mert a nő nem akart lekopni. Én meg mondtam a barátomnak, hogy ha nem fejezik tényleg be és/vagy kiderül, hogy hazudott, akkor köztünk vége mindennek, és írni fogok a nő pasijának is, hogy tud-e ezekről a dolgokról...

Erre tegnap meg azt láttam, hogy a nő letiltott, pedig nem is az ismerősöm, de nem látom az adatlapját egyáltalán. Egyébként bárki láthatja, csak én nem (beléptem egy másik fiókkal és úgy már láttam). Kérdeztem a barátomat, hogy ez mi, de nem tudta, azt mondta nem is beszél már vele, de ő látja a nő profilját meg neki még az ismerőse.

Szerintetek?

2018. júl. 26. 07:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
11%

*Erre tegnap meg azt láttam, hogy a nő letiltott, pedig nem is az ismerősöm, de nem látom az adatlapját egyáltalán. Egyébként bárki láthatja, csak én nem (beléptem egy másik fiókkal és úgy már láttam)

Még szép hogy letilt, mikor állandóan kutakodsz utána, ráadásul úgy mint egy beteg zaklató.

Te mindegyik nővel, aki bármelyik kapcsolatodba valaha kapcsolatba állt bármelyik férfivel, azzal ezt művelted/műveled? Mert ha igen, akkor szerintem nálad súlyos problémák vannak.

2018. júl. 26. 09:30
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Osztom az #5-ös válaszát.

Ha olyan tökéletes a kapcsolat, akkor nem törölgetné a válaszokat, meg nem írogatna neki egyfolytában. Kamuzik a pasid.

2018. júl. 26. 11:00
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Mióta mondtad,hogy szakítság meg a kapcsolatot,kb.annyi történt hogy máshol beszélnek.Lehet nincs irkàlás,de akkor személyesen beszélnek.Nyilván a párodtól tudja a csaj,hogy szorul a hurok.Elképzelhető,hogy nem volt köztük semmi,de idővel szerintem lett volna
2018. júl. 26. 11:21
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ja egyébként, annyira bírom az ilyen tipkius eseteket, és hogy valaki ennyire beveszi a párjának a maszlagot.

Egyszer volt alkalmam személyesen si tanúja lenni hasonló jelenségnek. Csávónak a társaságban barátnője volt, ennek ellenére, kijelenette, hogy ő nem bánja, ha valamelyik nő rányomul, ő nem fog ellenkezni. ( Ki noymulna rá te szerencsétlen gondoltam).

Este már ez úgy nézett ki, hogy saját maga kepesztett valami ismerőse (csaj) után meg próbálta leitatni, hogy meg tudja dugni... Ksőbb aztán egy full toprongyos csajjal csalta meg egy másik alkalommal a csajt, akihez más bottal sem nyúlna, csak a csaj mindenkinél bepróbálkozott.

De döntse el mindenki magának, hogy ér-e valamit egy olyan "magyarázat", hogy dehát a másik nyomult..

Nekem pl eleve ki sem jönne iylen a számon fordított esetben. Apárom is van annyira intelligens, hogy tudja, hogy ez mindig 2 emberes dolog. Olyan sosincs, hogy én csak hagyom magam. Azt neked is akarnod kell.

Jó, hogy nem már az lesz, ha netén egyszer dugnak is, hogy a csaj erőszakolta meg...

2018. júl. 27. 08:59
 15/19 anonim ***** válasza:
Khm khm màr ne is haragudj kedves 11-es vàlaszoló .De tapasztalatbol mondom hogy az ilyen pasi nem a hosszu kapcsolatok híve .:DAki dugdossa a telojàt meg törölgeti az üziket az több mint gyanús .Ha a csaj letiltott akkor tud rola hogy lebukott előtted és igy titokban a te pàroddal cseverészik ez is logikus .Eleve ha hazudott arrol is hogy kivel beszélget meg miket akkor ne is vàrd el az ilyentől hogy ezekutàn is őszinte lessz hozzàd.Én kiadnàm az utjàt menjen a kis szukàhoz .
2018. júl. 30. 13:48
 16/19 anonim ***** válasza:
Ezt a résztelmagyaráznád? --> Kérdeztem a barátomat, hogy ez mi, de nem tudta, azt mondta nem is beszél már vele, de ő látja a nő profilját meg neki még az ismerőse. Azaz a barátod látja a lányt és az ismerőse? Szerintem gondolkodj el, esélyes hogy vaj van a fejükön.
2018. júl. 30. 14:02
 17/19 anonim ***** válasza:

Persze, hogy téged tiltott le, rád haragszik, te vagy a hajszál a levesben. Nyilván azt akarja, hogy Te ne tudj a dolgairól semmit. Világos, mint a vakablak.

Hogy a párod miért nem tiltotta le? Miért tette volna? Ha akar tőle valamit, eleve nem fogja letiltani.

2018. júl. 30. 15:08
 18/19 anonim ***** válasza:

Érdekes...azt nem mondta a párod miért nem veled tölti a szabadidejét a kollegina szerelmes üzenetei helyett?

Egyszerű. Az embernek arra van ideje akire akarja. Ha veled akar lenni veled van. Nem sunyiban a budiban, fürdőben, fotelben, udvaron teszi a macho csábítót a kis nyomi.

2018. júl. 30. 19:45
 19/19 anonim ***** válasza:

Hát én sajnálom, hogy felvetted a szemellenzőt. A párod más nő után koslat azok a levelezések azért lettek törölve, mert nem akarnád látni.

Dobd ki a francba.

2018. aug. 1. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!