Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat az exem? Ezt mire véljem?
Lehet maradtak nálad dolgai nem, amiket el akar vinni? Vagy az is lehet, hogy hiányzol neki. Bár... Másfél hónapja mentetek szét és már van pasija?
Na az ilyen nő meglátszik, hogy kapcsolatfüggő. Meg se gyászolja a kapcsolatot, meg semmi?
Olyan mint az egyik exem kb. Pont ugyan ez. Simán ugrál bele más kapcsolatba mint ha nem is lett volna pasija évekig.
De mondom, lehet még érdekled. Te tudod, hogy megéri e találkozni vele, vagy sem.
Fogalmam sincs mit akarhat, ha már van másik csavoja. Ha egyenes típus a lány, akkor valószínűleg csak 1 2 szot akar váltani, abból ítélve, hogy másnál vigasztalódik.
Ha olyan jatszmazos csaj akkor meg azt szeretné, hogy visszakussz hozzá.
Mivel nem ismerem ezért ezt neked kell kideritened!
Majd esetleg írd meg, hogy mi volt.
En alt akkor szoktam ilyet ha nem tudtam rendesen lezarni a kapcsolatott. Pl mert nagyon merges voltam a masikra. Kell ido amig lecsillapodok es kepes vagyok normalisan beszelni a masikkal.
Szal akar ez is lehet de az is h visszaadna neked par dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!