Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon furcsa? Milyen érzést kelt?

Figyelt kérdés
Egy 18 éves lány és egy 40 éves pasi egymásba szeretett és már két éve együtt vannak.Soha sem veszekednek és imádják egymást.Ti mit szóltok az ilyen esetekhez?
2010. jún. 19. 08:30
 1/6 anonim ***** válasza:
furcsa...:) de a szerelemben nem a kor számít én amondó vagyok...
2010. jún. 19. 08:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
apa-komplexus
2010. jún. 19. 08:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem a kor határozza meg a szerelmet, de nekem egy kicsit az apakomplexust és a pedifiliát juttatja az eszembe. Ettől függetlenül ha megtalálták egymásban a boldogságot, onnantól értelmüket vesztik ezek a randa kifejezések :)
2010. jún. 19. 08:37
 4/6 Morcika83 ***** válasza:
Furcsa igen, a korkülönbség miatt. Bennem mindig az a kérdés merül fel, hogy vajon az idősebb mennyire manipulálja a fiatalabbat, és hogy mi lesz velük 10-20 év múlva, amikor már az egyik öregszik,(elnézést ha sértő) a másik meg beérik, és még élne stb.
2010. jún. 19. 08:38
 5/6 anonim ***** válasza:
A gerontofil találkozik a pedofillal, a legjobb párosítás :)
2010. jún. 19. 08:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekem is mindig az jut eszembe, hogy mi lesz velük később amikor a férfi már öregszik, teljesíteni sem igazán tud majd, vagy csak ritkán, a nő meg még legszebb éveit fogja élni, élni akar, szórakozni stb. Most még lehet, hogy jó, de bele kell gondolni, hogy a "később" is el fog jönni. Bár lehet, hogy nem, mert addig valami más miatt szakítanak. Ilyen is előfordulhat, akkor meg addig éljenek, mint hal a vízben.
2010. jún. 19. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!