Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem le ezt a furcsa érzést?
Jártam egy sráccal, de távolság miatt szakítottunk. Én belezúgtam teljesen, ő azt mondta, hogy nem szerelmes belém. Nem vagyok számára közömbös, de az a két találkozó, ami volt nem volt neki elég a szerelemhez. Ezt elfogadtam, barátok maradtunk. Tett rá utalást, hogy szeptembertől, ha felvesznek abba suliba, ami az ő városában van, esetleg összejöhetnénk. Aztán tett egy lépést, hogy mennyire kellek neki, majd amikor azt mondtam, hogy akkor jöjjünk össze, akkor lepattintott. Összevesztünk, és azt vágta a fejemhez, hogy keressek valakit, aki jobban illik hozzám. Ez szörnyen fájt, mert tudom, hogy ő illik hozzám a legjobban, de akkor megfogadtam, hogy rendben, elfelejtem. Összejöttem egy sráccal, aki totál nem illett hozzám. Közben a távol lévő sráccal beszélgettem, és lebeszélt állandóan erről az új srácról. Viszont az új gyerekkel időközben eljutottam már oda, hogy csók, meg simogatás póló nélkül, de atlétában. Majd szakítottam vele, mert tudtam, hogy a régi srácot szeretem. Viszont most olyan furcsa érzésem van, mintha megcsaltam volna a távol élő srácot. Nem vagyunk együtt, de mégis. Mi van ha majd ezért nem akarja előről kezdeni velem szeptemberben? Normális, hogy ezen agyalok? Vagy szerintetek ez nem jelent semmit? Ti hogy éreznétek a másik srác helyében, akinek szerelmet vallottam, majd három hét múlva összejöttem egy sráccal?
Előre is köszi a válaszokat!
Nézd ez így túl bonyolult. Hagyd a francba az egészet és kezdj egy kevésbé komplikált esettel.
Mondjuk, megismerkedsz egy fiúval, aki össze akar jönni veled. Te is vele. Összejöttök, boldogság. Kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!