Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csodálatos szerelem története. Mi a véleményetek? Érezhet valamit?

Figyelt kérdés

Üdvözletem!

Biztosan sok hasonló kérdés van már itt, de szeretném kérni a véleményeteket, tapasztalataitokat.

Szóval , egy nagyon jó lány barátommal nemrég tudattam, hogy szerelmes vagyok belé. Nemet mondott, azt mondta ő eddig csak barátként gondolt rám, illetve arra is hivatkozott, hogy nem lenne időnk majd találkozni a nyáron mert a rokonainál fogja tölteni akik kb. 100km-re laknak, illetve sok mindent betervezett a nyárra. DE! Azt mondta, ha nyár után is így éreznék akkor ki tudja még mi lesz...Nos, én ezt sajnálattal, de tudomásul vettem, mert nagyon tisztelem, de nagyon féltem, hogy valami megváltozik majd emiatt köztünk, nem tudunk majd ugyanolyan felszabadultan beszélgetni, ilyesmi.

De csodának csodájára semmi ilyesmi nem történt. Ugyanolyan jól elbeszélgetünk, ugyanúgy megértjük egymást, szóval tényleg szerencsére semmit nem romlott a kapcsolat köztünk. Ugyanúgy kezdeményez ő is beszélgetéseket, nem én zaklatom állandóan. Nem rég például elmentünk közösen egy jó pár órás biciklitúrára, nagyon jól éreztük magunkat, ő is mondta a végén, hogy nagyon jó volt. (Ekkor már jó pár napja tudta a dolgot)

Nem igazán merem nála erőltetni a dolgot, mert tényleg nem szeretném mint barát elveszíteni, de közben meg megőrülök érte, szeretem, imádom, a világ legcsodálatosabb teremtése, ő az, aki mellett az egész életemet el tudnám képzelni.

Mit gondoltok erről a helyzetről? Végtelenül kedves lány. És ha nehezen is, de őszintén elfogadom csak barátként, ha ez a döntése. De akkor is egy picit fura nekem, hogy teljesen ugyanúgy tud viszonyulni hozzám, nem változott semmi. Ez mit jelent szerintetek? Mit érezhet?

Ne egy két szavas válaszokat írjatok legyetek szívesek. Írjátok le, hogy miért gondoljátok úgy, tapasztalat vagy egyéb miatt. Mindenkinek nagyon szépen köszönöm aki válaszol!!!

Egy szerelmes 19F Pestről :) Ő 19L

(Nem tartom valószínűnek, hogy olvasod ezt Júliám, de ha mégis, hát lebuktam, mindennél jobban szeretlek :) De jól esik ezt leírni hátha tanulok valamit mások tapasztalataiból)

2010. jún. 19. 01:06
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigieket, volt pár igazán hasznos válasz a beküldöttek között.

Ha valakinek van még véleménye, tapasztalata, nagyon örülnék ha leírná :)

Ha lesz valami fejlemény, majd tudósítok.

2010. jún. 20. 11:44
 22/26 anonim ***** válasza:

Először is...én is úgy jöttem össze a párommal,hogy nagyon megkedveltük egymást az első találkozáskor,viszont nem voltam biztos a dolgomban,és a barátságot választottam inkább..De,nyár végén nagyon megbántam,és én jelentkeztem nála,hogy Őt akarok és már megőrülök,mert megbántam,hogy anno lepattintottam:)Hála az égnek,összejöttünk,azóta is boldogok vagyunk!

Szóval szerintem is merj kezdeményezni..nyár után pedig meglephetnéd valami szolid ajándékkal(pl virággal),és mond meg neki,h megszeretnéd vele próbálni a dolgot....ha nemet mond,akkor azt viszont vedd komolyan.üdv.23N

2010. jún. 21. 12:21
 23/26 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a dolog még nyáron el fog dőlni.A lány elutazik,de van telefon,internet stb,amivel tudjátok tartani a kapcsolatot.Ha elutazás után napokon belűl keres,akkor elképzelhető,hogy a nyár végén hozzád jön visza.Ha nem is hallasz róla hetekig,akkor felejtős a dolog.Én mindenképpen megvárnám tőle az első lépést a helyedbe,mikor elutazott.Úgy kell elválni,hogy hívjon,vagy írjon mikor megérkezett,és tud.Ezzel egyértelműen a kezében van a kezdeményezés elsőbbsége.

Egyszer én szemét voltam.Hasonló volt a szitu,a pasi bevallotta,hogy szeret,és mondtam neki,hogy majd a nyár végén.Elutaztam,és nem kerestem,mert már akkor tudtam,hogy nem akarok tőle semmit.Szemét voltam,mert hitegettem,és nem mondtam meg neki rögtön.De mire hazajöttem becsajozott szerencsére. :))))

2010. jún. 21. 13:56
 24/26 A kérdező kommentje:

Biztosan fog keresni, most is elég távol vagyunk egymástól, de már hetek óta minden nap sokat beszélünk msn-en. Még ha semmi mondandója nincs, akkor is sokszor rám ír, és én is így vagyok ezzel. Aztán persze abba sem tudjuk hagyni a beszélgetést.

Reméljük a legjobbakat :)

2010. jún. 21. 14:34
 25/26 A kérdező kommentje:

Nagyon fontos neki az egyetem, meg a céljai, amik nagyon sok idejét elveszik.

Az elképzelhető, hogy ő is szeretne kapcsolatot, de úgymond a "józan ész" visszatartja, mert ezek a dolgok neki mindennél fontosabbak?

2010. jún. 21. 14:36
 26/26 A kérdező kommentje:

Biztos nem olvassa már senki ezt a kérdést, de az a helyzet, hogy összejött a dolog :):):):):)

Még mindig nem igazán akarom elhinni, hogy lehetek ennyire szerencsés, ez a legcsodálatosabb dolog ami életemben történt :)

A többieknek, akik hasonló cipőben járnak: ne adjátok fel, ha csak egy halvány remény is van! Mert megéri várni.

2010. júl. 14. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!