Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csodálatos szerelem története. Mi a véleményetek? Érezhet valamit?

Figyelt kérdés

Üdvözletem!

Biztosan sok hasonló kérdés van már itt, de szeretném kérni a véleményeteket, tapasztalataitokat.

Szóval , egy nagyon jó lány barátommal nemrég tudattam, hogy szerelmes vagyok belé. Nemet mondott, azt mondta ő eddig csak barátként gondolt rám, illetve arra is hivatkozott, hogy nem lenne időnk majd találkozni a nyáron mert a rokonainál fogja tölteni akik kb. 100km-re laknak, illetve sok mindent betervezett a nyárra. DE! Azt mondta, ha nyár után is így éreznék akkor ki tudja még mi lesz...Nos, én ezt sajnálattal, de tudomásul vettem, mert nagyon tisztelem, de nagyon féltem, hogy valami megváltozik majd emiatt köztünk, nem tudunk majd ugyanolyan felszabadultan beszélgetni, ilyesmi.

De csodának csodájára semmi ilyesmi nem történt. Ugyanolyan jól elbeszélgetünk, ugyanúgy megértjük egymást, szóval tényleg szerencsére semmit nem romlott a kapcsolat köztünk. Ugyanúgy kezdeményez ő is beszélgetéseket, nem én zaklatom állandóan. Nem rég például elmentünk közösen egy jó pár órás biciklitúrára, nagyon jól éreztük magunkat, ő is mondta a végén, hogy nagyon jó volt. (Ekkor már jó pár napja tudta a dolgot)

Nem igazán merem nála erőltetni a dolgot, mert tényleg nem szeretném mint barát elveszíteni, de közben meg megőrülök érte, szeretem, imádom, a világ legcsodálatosabb teremtése, ő az, aki mellett az egész életemet el tudnám képzelni.

Mit gondoltok erről a helyzetről? Végtelenül kedves lány. És ha nehezen is, de őszintén elfogadom csak barátként, ha ez a döntése. De akkor is egy picit fura nekem, hogy teljesen ugyanúgy tud viszonyulni hozzám, nem változott semmi. Ez mit jelent szerintetek? Mit érezhet?

Ne egy két szavas válaszokat írjatok legyetek szívesek. Írjátok le, hogy miért gondoljátok úgy, tapasztalat vagy egyéb miatt. Mindenkinek nagyon szépen köszönöm aki válaszol!!!

Egy szerelmes 19F Pestről :) Ő 19L

(Nem tartom valószínűnek, hogy olvasod ezt Júliám, de ha mégis, hát lebuktam, mindennél jobban szeretlek :) De jól esik ezt leírni hátha tanulok valamit mások tapasztalataiból)

2010. jún. 19. 01:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

szerintem nagyon szép dolog, amit leírtál és amit érzel:) és nem értek egyet azzal, aki azt írta, hogy semmi esélyed.. hisz a lány maga mondta, hogy majd ha visszajön a nyaralásából, akkor dönti el, mi is lesz;)

ha képes vagy rá addig várni, akkor szerintem megéri, ha viszont a nyaralás után sem akar tőled semmit, akkor viszont tényleg nincs értelme tovább hajtani utána.. de addig még van remény;)

2010. jún. 19. 01:46
 12/26 A kérdező kommentje:

És bátran írjatok még. Nem azért mert ennyire éretlen vagyok, és fogalmam sincs mit csináljak. Csak hátha jobb döntést hozok a véleményetek alapján.

Írjatok amennyit kedvetek tartja, ha 100 komment jön akkor annyi, mindet elolvasom.

2010. jún. 19. 01:47
 13/26 anonim ***** válasza:

1.46: én még nem találkoztam olyan lánnyal aki idő kérés után belement volna a kapcoslatba.

20f

2010. jún. 19. 01:48
 14/26 anonim ***** válasza:

És bocs, hogy ilyen negatív vagyok, csak elég sok időt b@sztam el az életemből sajnos arra, hogy elérhetetlen után futottam. A kedvencem az volt, mikor fél évig udvaroltam egy lánynak, szart a fejemre. Meguntam. Összejöttem egy másik lánnyal, mire 1 héttel később az első sírva könyörgött, hogy próbáljuk meg együtt meg adjak neki egy esélyt meg ne haragudjak hogy fél évig váratott meg játszott velem...

Kaptam elég sok pofont. Te is fogsz. Lehet, hogy nem ettől a lánytól, de az élet nem tündérmese :)

20f

2010. jún. 19. 01:53
 15/26 anonim ***** válasza:
01:48-01:53 attól, hogy te még nem találkoztál olyan lánnyal, még létezhet;) és azért, mert neked nem jött össze, másnak miért ne jöhetne össze? énsem azt mondom, hogy a csaj tutira belé van esve, de nem szabad egyből feladni.. bár az is igaz, hogy túl sokáig sem szabad futni 1 valakiért.
2010. jún. 19. 02:02
 16/26 anonim ***** válasza:
Én már nem egy fiú barátot veszítettem el azért, mert egy idő után azzal jöttek, hogy többet akarnak. Én ilyenkor azt mondtam, hogy nem lehet, maradjunk barátok, erre ők, hogy akkor inkább ne is találkozzunk. És ez nagy szívás, fél éveket, vagy akár éveket töltök vele, építem a barátságot aztán ezzel jön, hogy ne találkozzunk... Hupsz kicsit eltértem a tárgytól :) Szóval most van egy srác, aki szintén ezzel jött, bár szerintem nem gondolja egészen komolyan, neki most megmondtam hogy nem akarom elveszíteni, csináljon magával valamit, ne legyen szerelmes belém :D Azóta is jóban vagyunk és már van barátnője. Igy hajnalban már eléggé szétszórt vagyok de lényeg a lényeg, ha egy pasitól pár hónap után is csak barátságot akarok, akkor tuti, hogy ebből nem is lesz több, csak barátság ÉS ilyen esetben eszemben sincs azt mondani neki, hogy még bármi lehet. Ha komoly, értelmes lányról van szó, akkor nem szórakozna veled, tényleg lehet, hogy lesz valami :)
2010. jún. 19. 02:06
 17/26 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok vele, hogy kedv/idő/lány hármas egység szerint kell egy lány után futni...

Először is: ha nem esik nehezedre, vagy nem lomboz le semmit, húzd addig, ameddig kedved tartja... Ha nincs már kedv, akkor add fel, az izzadtságszag sosem nyerő.

Idő: ez elég képlékeny. Maximum egy év az, amit csinálni kell... Annál nem több... Egy év után már az egész el lesz b*szva... Kivéve, ha a lány nagyon "Rádhajt", vagy adja jelét, hogy "*nék" Veled, akkor már lehet gondolkodni...

És a lány... Hát hogy milyen a lány.. Elutasító az első perctől fogva: elég felejtős.. Félig-meddig hagyja: jó jel... Hagyja: nagyon jó.

Most ez a 3 hat egymásra, és gondolj bele, mindig, melyik felé hajlik... Ha nagyon negatív, gond, ha nem negatív, jó... És szerintem jobb nyomulni, mint a s*ggeden ülni és várni.

2010. jún. 19. 02:06
 18/26 anonim ***** válasza:
Már megbocsálts kedves válaszoló de te a magad 20évével nagyon sok időt pazarolhattál el nőkre..érzelmileg szegény is vagy egy kicsit,s még jó páran itt a válaszadók közűl./Bár nem itélkezem/Azért mert a mai kis p..ákhoz hozzá vannak szokva/tisztelet a kivételnek/hogy ideje korán meg lehet őket kapni már nem is kell udvarolni,mellesleg olyan lányoknak nem is lehet,de te kérdező még hiszel a szép érzésekben ebben az elvadúlt eltorzúlt világban,de ez csak jó.:)Én is mai bár nálad jó pár évvel idősebb vagyok mégis bejött a dolog 1ébként 4ik válaszoló voltam,hagytam hogy az a férfi udvaroljon,és udvarolt másfél év kapcsolat lett belőle.Bár ennek ellenére nem mondom hogy az idők végezetéig küzdj mert még nagyon fiatal vagy,de ha úgy érzed ez a lány megéri,hát akkor rajta,aki még hisz az igazi érett szerelemben az másképp fogja fel,én sem hittem amíg a házinyulam be nem jött pedig előtte 6éves kapcsolatom volt és az akkori barátomnál elég heves vonzalmat éreztem, hamar bele is ugrottunk a dologba,de a 6 év alatt nem éreztem olyat mint a házinyulamnál,és ő is azt mondta hogy így nőt még nem szeretett mint engem.ennyi.26/N
2010. jún. 19. 02:12
 19/26 anonim ***** válasza:

Szerintem megtettél minden Tőled telhetőt..

mondjuk párszor nem ártana célozgatni, hogy mennyire szereted meg minden.

Lehet nyár után összejön a dolog. :)

szorítok. :D

2010. jún. 19. 08:50
 20/26 A kérdező kommentje:

8:50

Az meglesz, úgysem bírom ki, hogy ne mondjam neki néha. Persze nem esek túlzásokba, csak amennyi őt sem zavarja :)

2010. jún. 19. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!