Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom félúton meggondolta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom félúton meggondolta magát, jogosan esik rosszul?

Figyelt kérdés

30n és 33f, 2 éve vagyunk együtt.

Háttérinfónak annyit elmondanék, hogy gyerekkori traumák és egyebek miatt, kapcsolat-kialakítási téren elég zárkózott vagyok, nehezen nyílok meg és nehezen köteleződöm el. Nem megy a lazaság, nem tudok rövidke vagy alkalmi dolgokba beleugrani. Ez nem gátol semmiben, elfogadtam, hogy nem leszek sosem népszerű, sosem lesz 5-10-20 pasim :)

Vele 2 éve ismerjük egymást, meglepően könnyen indult ( a részemről is), sok apró lépéssel haladva azt hiszem, tényleg szeretem őt- lassan az összeköltözést tervezzük/ tük.

Csakhogy a tegnap esti beszélgetéskor előjött azzal, hpgy sem esküvőt, sem gyereket nem akar. Vagyis, most úgy érzi, nem akar, de ki tudja, mi lesz 10 év múlva...

EDDIG amikor ilyenekről volt szó, egyértelmű volt ( mondta) hogy akar.

Ne értsétek félre, nem vagyok az a begőzölt harmincas, aki most azonnal babázni szeretne, de mondjuk 3-5 év múlva időszerű lenne. Ő a hozzáállásommal eddig is tisztában volt!

Most pedig, tíz év múlva vagy akar, vagy nem.

És, ha ennyi idő múlva sem akar akkor ott állok 40-41 évesen, amikor lassan valóban öreg leszek a gyerekszüléshez. És akkor kéne ehhez partnert találni.

Persze, ráerőltetni semmit sem szeretnék, de becsapva érzem magam. Tudom, "szakítsak", csak a fenti problémák miatt nagyon nehéz.

Fogalmam sincs, mit tegyek, csak dühös vagyok.

2018. júl. 22. 21:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Statisztikailag: Én konkrétan nem ismerek a környzetemből pozitív példát a fentire.. Ellenben 2 olyan pért tudok, aki ebben a cipőben van/volt. Az egyik most ment szét 10 év (!) után, mert ugyanezzel a szöveggel és kamu kifogással hárította folyton a gyerek témát a pasi ( elég jól keres mind2 és nem jelentett volna gondot egy gyerek).

A másik párnál szintén még húzódik ez a dolog, a lányt láthtaóan bántja.. Sajnálom szegényt, meg minden felet, aki ebben benne van.

Valahogy nehezen tudom elképzleni 30+osoknál, hogy így kijeentik, mennyire nem aakrnak még, majd varázsütésszerűen egyszer csak ez megváltozna a párkapcsolatát illeőten... Talán inkább erőltetésre, vagy kényszerbő, hogy ne legyen vége, mert annyira azért nem rossz ez a kapcsolat, de annyira jó sem, hogy meglépje.. Szerintem.

Szóval ha neked ez fontos, akkor jobb ha nem áltatod magad, hogy mostanában meggondolja magát.. A 10 év elég hosszú hárítás. Szerintem ez tipkiusan olyan eset, amikor nem egyeznek ahosszú távú céljatiok, terveitek, vagy talán nem veled képzeli el az életét csak elvan. (Ez is benen van a pakliban).

2018. szept. 28. 15:52
 22/22 anonim ***** válasza:

Szerintem kevés az esély, hogy varázsütésre meggondolja magát. Tudom, hogy kemény, de én a helyedben felvetném a szakítás gondolatát neki. Hiszen ki tudja mi lesz 10 év múlva! 40 évesen nem biztos, hogy teherbe tudsz esni.

Meglátod a reakcióját. Ha enged, akkor ott kell hagyni.

2018. szept. 28. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!