Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom félúton meggondolta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom félúton meggondolta magát, jogosan esik rosszul?

Figyelt kérdés

30n és 33f, 2 éve vagyunk együtt.

Háttérinfónak annyit elmondanék, hogy gyerekkori traumák és egyebek miatt, kapcsolat-kialakítási téren elég zárkózott vagyok, nehezen nyílok meg és nehezen köteleződöm el. Nem megy a lazaság, nem tudok rövidke vagy alkalmi dolgokba beleugrani. Ez nem gátol semmiben, elfogadtam, hogy nem leszek sosem népszerű, sosem lesz 5-10-20 pasim :)

Vele 2 éve ismerjük egymást, meglepően könnyen indult ( a részemről is), sok apró lépéssel haladva azt hiszem, tényleg szeretem őt- lassan az összeköltözést tervezzük/ tük.

Csakhogy a tegnap esti beszélgetéskor előjött azzal, hpgy sem esküvőt, sem gyereket nem akar. Vagyis, most úgy érzi, nem akar, de ki tudja, mi lesz 10 év múlva...

EDDIG amikor ilyenekről volt szó, egyértelmű volt ( mondta) hogy akar.

Ne értsétek félre, nem vagyok az a begőzölt harmincas, aki most azonnal babázni szeretne, de mondjuk 3-5 év múlva időszerű lenne. Ő a hozzáállásommal eddig is tisztában volt!

Most pedig, tíz év múlva vagy akar, vagy nem.

És, ha ennyi idő múlva sem akar akkor ott állok 40-41 évesen, amikor lassan valóban öreg leszek a gyerekszüléshez. És akkor kéne ehhez partnert találni.

Persze, ráerőltetni semmit sem szeretnék, de becsapva érzem magam. Tudom, "szakítsak", csak a fenti problémák miatt nagyon nehéz.

Fogalmam sincs, mit tegyek, csak dühös vagyok.

2018. júl. 22. 21:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
83%

Az hagyján, hogy 10 év múlva is csak talán akar gyereket, de 10 év múlva te már marhára el leszel késve akkor is, ha rábólint. Egy 40 éves nő feleannyira se termékeny, mint egy 30 éves, ha nem tartozol abba a kis %-ba, akinek spontán összejön 40 évesen is, akkor már a lombikot se nagyon vállalják 40 felett.

30 éves vagy. Ha valaha is szeretnél gyereket, akkor max. 5 év múlva el kellene kezdeni a próbálkozást, nem utána sopánkodni, hogy nem jön össze.

Hagyjátok egymást a francba, ha ez neked tényleg fontos, vagy törődj bele, hogy ketten maradtok.

2018. júl. 22. 22:15
 12/22 anonim ***** válasza:
75%

Ha 30 éves vagy, és 3-5 év mülva szeretnél gyereket, akkor el kell kezdened ehhez partnert találni. Egy olyan férfit, aki gyereket szeretne MOST. Ugyanis mire megismerkedtek, összeköltöztök, összeházasodtok belefogtok a gyerekvállalásba, reálisan kb. pont 3 év telne el, hacsak nem csúszik be a baba hamarabb. A mostani barátod felejtős, és ne hagyd magad etetni! Ha most elhiteti veled, hogy 3 év múlva akar majd gyereket, akkor esélyes, hogy 3 év múlva fogsz pofára esni.

Tudom, könnyű ezt mondani, és az első komoly kapcsolatomban én sem gondoltam volna, hogy hagyni kell, de 36 éves fejjel, gyerekvállaláson túl már látom, hogy ilyesmire nem lehet alapozni. A házasságról nem írtál, de ha esetleg emellé házasságellenes is,akkor hatványozottan érvényes, hogy ne nagyon számíts rá, hogy változás lesz itt.

2018. júl. 23. 05:03
 13/22 anonim ***** válasza:

Ehhez muszáj, hogy hozzászóljak.

Az egyik volt legjobb barátom és a barátnője mindig is szerettek volna gyereket.

33 évesen a barátnője úgy gondolta, hogy itt lenne az idő próbálkozni (6-7 év együttélés után). Viszont a srác, az halogatta volna.

Megkérdeztem én is tőle, hogy mi az oka rá.

Nos nem tudom, hogy mi játszódik le a fejében, de az biztos, hogy valami nem kerek már nála.

A kapcsolat normális, vagy átlagosnak mondható, abban az esetben nem normális, hogy a srác a 80-90%-át az idejének a hobbija teszi ki (számítógépes játékok).

Na szóval visszatérve arra, hogy mi miatt tétovázik, arra azt a választ kaptam, hogy kevés a fizetésük.

A kettőjük fizetése majdnem üti a havi 1 milla (nettót).

Van autójuk, jelenleg a srác családjának a lakásában laknak ingyen és bérmentve. A szülök tehetősek (a havi jövedelem ott a 2m felé hajlik).

Elkezdtem komolyabban beszélgetni a témáról, de arra jutottam, hogy a srácnál valami nem kerek már.

Meglett a gyerek közben, de a srácnak nyűg lett, és nem is nagyon akar foglalkozni vele. Mindent a "már" felesége csinál. Elmondása szerint aranyos a gyerek, de neki nem kellett volna még.

Szóval nem tudom, hogy milyen okos dolgot mondhatnék...

Ne az legyen a célod, hogy a gyerek miatt találj valakit. De ha nála továbbra is stagnál ez az állapot, akkor viszont el kell gondolkoznod, hogy mit is szeretnél.

Én azt sem tartom normálisnak, ha a nőknek mindegy, csak legyen már meg a gyerek. Viszont azt sem, ha olyan valakivel vannak, akitől nem is nagyon szeretnének már gyereket, és saját magukat elnyomva mennek bele egy ilyen kapcsolatba.

Nyilván 2 év is sok idő, de nem annyira. Próbálj beszélgetni még vele.

Tudom, hogy patt helyzetnek érzed, mert ha szakítasz, akkor nem biztos, hogy találsz időben normális embert, de ha nem szakítasz, akkor meg az fog a fejedben motoszkálni, hogy egyáltalán 40 évesen akar-e? Mind a két esetben elveszted a legfontosabb dolgot amid van, az idődet.

2018. szept. 19. 23:15
 14/22 anonim ***** válasza:
37%
Miért nem tudjátok élvezni amitek van,normális kapcsolat,élvezzétek amig lehet,a gyerek után csak tönkre megy.
2018. szept. 19. 23:28
 15/22 anonim ***** válasza:
Fejlemény?
2018. szept. 19. 23:59
 16/22 anonim ***** válasza:
60%

Nagyon beteg helyzet ez .

Sajnos hasonlo cipoben jarok en is 31/f.

Parom most 35/n lessz es kerdeztem tole 5 ev egyutt eles utan hogyan tovabb mert csaladot szeretnek majd a jovoben de o kitert nem kaptam normalis valaszt ez ugyben.

Lenyeg annyi hogy eldurrant az agyam mondtam neki hogy nekem erre nincs idom es energiam a tovabbiakban mondta ok akkor elmegy .

Szoval arra jutottam hogy mar csak kenyszerbol vagyunk egyutt nem mukodik ez igy a tovabbiakban es tonkre fogok igy menni idegileg es ramehet az amit eddig felepitettem (ceg, egzisztencia)

Meg nem ment el immar 3. Honapja ugy tesz mintha minden rendben menne igy apa ugy apa loki nekem a szoveget de tudom hogy kamuzik ezerrel valoszinuleg massal akar lenni vege a szerelemnek de nem akar egyedul maradni se.

Azt javaslom neked ossze ne koltozz vele meg veletlenul se tervezz vele jovot mert valoszinuleg nem ugyan azt akarjatok hosszu tavon es egy gyerek nem jatek es a vegen o menne ra erre az egeszre hogy a szulei nem egy hullamhosszon vannak.

Hidd el a szivem majd meg szakad ha latom hogy a sok luzer drogos iszakos hulyegyereknek mennyire szeretni valo huseges csaja van legtobb be vallalt meg gyereket is azt remelve hogy majd megvalltozik az utan hat a losz@rt 90% meg jobban lezullott a maradek 10 pedig ugyan abban az allapotban. En meg kihajtottam a belem hogy meg alapozzak egy anyagilag valamennyire biztonsagos jovot.

Ne keseregj fiatal vagy tuti megtalalod az igazit en is csak ebben bizom fel a fejjel.

(Bocsi a hibakert nem tuti a telefonom kijelzoje :D)

2018. szept. 20. 00:08
 17/22 anonim ***** válasza:
Előző lehet h a párodnak nem lehet gyereke azért hárit.. Hugomat is kidobták mikor megmondta,mert hát haszontalan.. Ti pasik meg addig akartok családot mig nincs vele munka,mert a gyerek a nők dolga.. Max megcsináljátok..
2018. szept. 20. 00:20
 18/22 anonim ***** válasza:
Fejlemény?
2018. szept. 20. 00:22
 19/22 anonim ***** válasza:

17.

Errol szo sincs hidd el nem olyan reg hajnal 1 kor szaladgaltam en meg esemeny utani tablettaert, de ha egy ot eves kapcsolatban ilyet takargatsz nem vagy normalis csak a sajat es a parod idelyet rabolod ha hazudsz.ilyen komoly dologrol egyszereuen nem lehet egy hosszu kapcsolatban nem oszintenek lenni mert akkor mar meg ette az fene az egeszet.

Az hogy hugod meddo sajnalatos bar ha valakit igazan szeretsz ezt elfogadod vagy ha a csalad alapitas mindennel fontosabb az illetonek akkor nincs kozos jovotok muszaly kulon menni.

Az hogy a ferfiak lesz@rjak ez nevetseges es alltalanositassz ha volt valaki olyan buta hogy felcsinaltatta magat mielott megbizonyosodott volna rolla hogy kitart mellet a parja azt nem tudom sajnalni. Egyes emberek igy probalnak maguknak part fogni es mint irtam hogy ha jon a gyerek a nok azt hiszik hogy minden akkor megvalltozik de sajnos legtobb esetben nem igy tortenik. Aztan elszall a rozsaszin kod es huss ott egy egyedulallo anya 1 vagy 2 gyerekkel es mindenki sajnalja holott lehet hogy csak a butasaga naivsaga miatt kerult ebbe a helyzetbe .

En akkor csak a gyerekeket sajnalom mert sajnos ok szenvedik el az egeszet . Megjegyzem ezt ugy hogy anyukam egy korhazi takaritoi keresetbol nevelt fel engem edesapam tobb mint 30 eve massziv alkoholista . Nekem ne mutasd be a felelotlen embereket.

2018. szept. 20. 01:26
 20/22 anonim ***** válasza:
Volt ilyen kapcsolatom. Öt éven át hitegetett, hogy majd összeköltözünk, majd esküvő, majd család, mert ő is nagyon szeretné, de most épp nincs munkája, most épp gondjai vannak, aztán épp akármi ... meguntam. Ma már inkább azt bánom, hogy ilyen sokat vártam.
2018. szept. 28. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!