Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem mostanában rendszeresen veszekszik és ordibál velem, és mikor kibékülünk azt mondja, hogy neki erre szüksége van, de nekem nincs, most mit tegyek?
Öt éve vagyunk házasok, a gyerekek születése után a feleségem visszament dolgozni egy bankban jogász, korábban csendes, kedves, segítőkész volt mindenkivel, de mostanában egyre többször kezdeményez veszekedést, hangosan látványosan, kértem, hogy ne a gyerekek előtt, mert olyankor olyan riadtak lesznek, alig tudom megnyugtatni őket, nem olyankor kifakad, hisztizik a rokonok ismerősök előtt is, és később mikor megnyugszik, azt mondja, hogy neki erre szüksége van, és ha szeretem öt akkor fogadjam így el,
De én azt hiszem nem ezt a nőt vettem el, nem ebben szocializálódtam korábban, nem akarom a gyerekeimet ebben nevelni, csendben békében jó hangulatban akarom nevelni élni a családomban, nem tudom elfogadni a megváltozott feleségemet, mondjatok valamit, mit lehetne tenni
Ezt így ahogy írtad, mondd el neki is. Egy gyereknek erre semmi szüksége.
27N
Bár a családon belüli erőszak kifejezésről mindenkinek az a kép jelenik meg rögtön, hogy apu ordibál, meg veri az asszonyt, a te példád tökéletes arra nézve, hogy ez nagyon nem igaz.
Amit a feleséged elkövet az egy klasszikus családon belüli (verbális) erőszak, a végén meg persze jön a felmentés, hogy csak feszült, sokat dolgozik, sok a feladat, stb...
Ebből nem nagyon van kifelé út, de az első legfontosabb, hogy szállj ki abból a játszmából, hogy szabadon ordít, aztán bocsánatot kér
A feleségednek ez a valódi arca, amit neked mutatott, amibe beleszerettél, az az arc, viselkedés, empátia az mind utánzott volt. A valódi önmaga ez amit te most látsz, és mindig is ez volt, csak rejtette, mert érdekében állt. Most hogy nyeregbe érzi magát a gyerekek miatt, most már nem áll érdekében rejtőzködni.
Egyszerűen szólva: be lettél csapva-érdekből.
éreztessd vele h szereted és kivánod mint nő
vidd el sportolni
segits neki tehermentesiteni az életét - pl mennyis segitesz a gyerekek körül és a házimunkában???
egy bankban lenni jogászként nagyon stresses melo - ezt le kell vezetni - annyi h rossz helyen teszi
ha dühöng menj oda és szorosan öled meg simogasd a haját kérd h sirja ki magát
minden nap öled meg hosszan a fizikai kontaktus oxitocint szabadit fel amitől nyugisabb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!