Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerethet még? Lehet még belőle valami és lenne még értelme?
Novemberben 3-án lesz (lett volna..) hogy egy éve vagyok a barátommal. :( Furcsa ember,furcsa álmokkal.Távkapcsolat,de szinte minden hétvégén együtt voltunk az elejétől kezdve, szünetekben több (4-5-6) napot is.Bemutatott a családjának is (ami nála nagy szó volt akkor még), és kedveltek is, és az én családom is kedvelte őt.A 10. hónapban megcsalt egy lánnyal azért,mert nembírta h távkapcsolat, és mert ez a lány közelebb volt és így könnyebb volt.(könnyebb út....) Szakítottam vele, 1 hét múlva találkoztunk egy koncerten.Nem bírta h énis ottvagyok, szenvedett, próbált velem normálisan beszélgetni teljesen általános dolgokról, de én nembírtam mert elsírtam magam. Másnap elkisért az állomásra és megcsókolt... (Tehát megcsalta azt a lányt velem akivel engem csalt meg...) Akkor azt mondta h szakít a lánnyal mert engem szeret, és megbeszéltünk mindent, h javítunk a kapcsolaton,stb.. Nem szakított a lánnyal, 2 nap múlva bejelentette h köztünk mindennek vége.Mindeközben letöröltem és letiltottam msnről meg minden helyről (myvip stb) töröltem szóval semmit nem beszélgettünk.3 hét múlva felhívott telefonon,hogy most szakított a lánnyal mert nembírja nélkülem és engem szeret és imád és sajnálja és vegyem vissza msn-re és beszéljük meg az "alapokat". Mondom miért ne, biztos tanult az esetből, és javítani fog télleg mindenen,meglátom majd..Msn-en minden jó volt,télleg láttam rajta az igyekezetet és a megbánást és azt h szeret..másnap találkoztunk, megbeszéltünk mindent élőben is szemtől-szembe,jó volt a hétvége, együtt voltunk.
A következő héten már mintha megint behülyült volna és megint ugyanolyan lett mint a megcsalás előtt.. nemtörődött velem, fura dolgokat csinált.Hétvégén találkoztunk, nála voltam egész hétvégén. Minden jó volt,anyukájával is beszélgettem,jól éreztük magunkat.Erre vasárnap valami elpattant a barátom agyában és teljesen hülye lett.. egész héten olyan volt és csak veszekedések lettek mindenből.. egy hétre rá pedig szakítottam vele mert nembírtam..msnen.... másnap írtam neki h nemgondoltam komolyan csak elpattant az agyam (pedig alátámasztottam indokokkal szóval ez hülyeség volt..) de ő nem írt rá semmit... innentől kezdve megint törlés-tiltás mindenhonnan...elbasztam az egészet, mert annyi mindent toleráltam és mellette álltam h az nemigaz...szerintem senki nem fogja ennyire tolerálni a hülyeségeit, meg eleve egy fura ember..... egyik ismerősömmel beszélgettek rólam és azt mondta h jólenne ha olyan lenne az egész mint régen de már nemlesz olyan ezért túllép rajtam... ennyire szerethetett h ien könnyen túllép? és vajon megfogja bánni az egészet h nem folytattuk és nem javítottunk rajta? csak akarás kérdése lett volna az egész talán...az ő részéről, mert én megint mindent megtettem..De ha nem szeret akkor miért akart visszakapni,hiszen az a lány akivel megcsalt, ő is nagyon szerette... próbálom elfelejteni de olyan nehéz és ennek így nem lehet vége :( folyton vele álmodok és mindenhol őt keresem.. még ezek után is ennyire szeretem :( mindent megadtam neki amire szüksége volt és amire a kapcsolatnak is szüksége volt.. folyton kedveskedtem neki,stb... segítsetek légyszii :(
(én 15 vagyok, ő 17 , és nem mellékesen a 7. hónapban lefeküdtünk..)
bocsi ha hosszú lett,remélem azért valaki elolvassa és ellát valami okos tanáccsal :/
Szia!
Nagyon sajnálom, hogy pont egy ilyen srácot fogtál ki. Iszonyú lehet így szerelmesnek lenni. Én is átéltem hasonlót,de már hál Istennek túl vagyok rajta. Sajnos ezen más nem segít, mint az idő és a felejtés...Egyszerűen muszáj elfelejtened, mert úgy néz ki ebből a tömérdek esetből, hogy nem fog megváltozni, legalábbis tartósan nem. Csak magadat teszed tönkre. A távkapcsolat egyébként is borzasztó, pláne ilyen fiatalon. Annyi srác van körülötted, próbálj kiszemelni egy rendes, kedves, aranyos srácot, aki nem csak játszik az érzelmeiddel, és akivel van értelme kedvesnek lenni. Hidd el, ha még most fáj is, pár év múlva már csak legyinteni fogsz rá, és boldog leszel.
Köszönöm a válaszokat, és h elolvastátok annak ellenére h ien hosszúra sikerült...
Tényleg elfogom felejteni,igyekszem.. :(
Holnap lettünk volna 1 évesek :) (wáá,önmarcangolás...)
Ne maracangold magad!!! attól csak rosszabb lesz. És ne gondolja zokra a dolgokra amik egymásra emlékeztetnek.
kicsit offolok, ha megengeded:
A párommal már több mint egy éve vagyok együtt...Tényleg nehéz volt az utóbbi pár hónapunk...veszekedések, kiborulások...többszöt mondtam hogy legyen vége, de mindig megbocsájtottam mert szeretem, ő is szeret, csak valahogy néha nem mennek a dolgok...de nem volt megcsalás.
Ne marcangold magad, és nem a múlton, hanem a jövőn járjon az eszed. nagyon sok szerencsét kivánok, és sok sok türelmet a feledéshez. üdv.
köszönöm.valahogy túlteszem magam az egészen,csak nemkevés idő volt... :(
Nektek meg sok boldogságot :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!