Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak félnek a nagyon szép nőktől? Ha igen, miért?
Környezetemtől azt hallom,hogy nagyon szép arcom van,jó az alakom,ha megcsinálom a hajam és a sminkem akkor elmehetnék szépségkirálynőválasztásra,miért nem jelentkezek,mert nyernék.Még sose jelentkeztem,és nem élek vissza ezzel,normális életet élek,nem viselkedek kirívóan.Mégis eddig csak egy komoly párkapcsolatom volt,elkerülnek a férfiak,nem mernek közeledni,mintha megijednének tőlem.
Szeretném tudni mi ennek az oka,kedves férfiak tényleg ijesztő egy szép nő?
Csúnyítsam el magam valahogy,hogy átlagos legyek?Könnyebben találok partnert?
Szegény kérdező, mit kap itt... Attól még, hogy egy nő szép, még egyáltalán nem biztos, hogy hülye plázap*csa. Van egy egészséges énképe neki, ettől még nem nagyképű.
A kérdésre válaszolva: ne csúnyítsd el magad, csak próbálj felszabadultan viselkedni (nem tudom, hogy viselkedsz- ezt nem írtad, de az is egy ok lehet, hogy esetleg túl merev vagy vagy ilyesmi), valamin ahogy írták már, ne állandóan a barátnőid társaságában közlekedj.
Amúgy jó lenne még töb infó, pl korod, milyen helyekre jársz stb...
19F
LEhet nem vagy szép, csak azt mondják... Én annyi orkkal találkoztam már ezen az oldalon, és a való életben is, és mind azt hitte, hogy mennyire szép és kívánatos
19/F
Azért mert félnek az elutasítástól, azt gondolják hogy egy szép csaj biztos nagyon magasra teszi a mércét.
Azért én megnéznék rólad egy képet, ha gondolod küldj képet privátban és megmondom a tutit:)
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!