Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak félnek a nagyon szép nőktől? Ha igen, miért?
Környezetemtől azt hallom,hogy nagyon szép arcom van,jó az alakom,ha megcsinálom a hajam és a sminkem akkor elmehetnék szépségkirálynőválasztásra,miért nem jelentkezek,mert nyernék.Még sose jelentkeztem,és nem élek vissza ezzel,normális életet élek,nem viselkedek kirívóan.Mégis eddig csak egy komoly párkapcsolatom volt,elkerülnek a férfiak,nem mernek közeledni,mintha megijednének tőlem.
Szeretném tudni mi ennek az oka,kedves férfiak tényleg ijesztő egy szép nő?
Csúnyítsam el magam valahogy,hogy átlagos legyek?Könnyebben találok partnert?
hA gondolod küldj privit dumcsizunk egyet:)
aztán képcsere stb:D
Hát több dolgot mondanék :D
1. valószínüleg tényleg félünk a visszautasítástól
2. mindenki azt gondolja ennek biztos van barátja mert olyan szép
3. legyél többet egyedül magányosan egy padon :D (nem jó az ha egy szép lány mindig hordában jár főleg ha a barátnői se rondák)
ja és ami a legfontosabb:
Nem tom ki kezdte el a CSipkebokorvesszős poént :D DE ÓRIÁSI RESPECT !!! :D:D majdnem meghaltam !!!
16/F
"Csúnyítsam el magam valahogy,hogy átlagos legyek?Könnyebben találok partnert?"
Legalább neked van önbizalmad.:)
Én arra gondolok, h ha nagyon szép nő, akkor az elvárásai is nagyon szépek lehetnek, én meg csak átlag vagyok. Továbbá mivel nagyon szép biztos rengeteg pasi próbálja megkörnyékezni, akkor is ha van barátja. Szóval ha sikerülne is elcsábítanom egy nagyon szép nőt, félő, hogy pár hónapon belül őt csábítanák el tőlem. Ha egy átlagos külsejű nővel jövök össze, akkor kisebb rá, hogy megpróbálják tőlem elcsábítani vagyis ilyen szempontból könnyebb megtartani. És mivel nekem a belső tulajdonságok fontosabbak mint a külsők, belső tulajdonságokra nagyjából egyforma nők közül, nálam ilyen szempontból az átlagos külsejű inkább nyerő.
Volt már nagyon szép barátnőm is, kb 2hónap után a világ leghülyébb indokával szakított, meg hogy most biztos hónapokig nem lesz új pasija, másnap már fennt volt egy közösségi portálon 3-4kép amin már az új pasijával volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!