Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ezt teszi a parom, mit akar ebbol kihozni?
Jo regota lassan ketto eve csinalja azt szinte mar napi szinten, amiota megszuletett a kisfiunk. Azota lelkileg zsarol ami nagyon rossz, mindenbe beleprobal kotni,hol ott o is tudja nincs igaza, hiaba kerek puszit,egy olelest, megvonja a szeretetet tolem. Azt teszi h erezteti velem csak a gyerek fontos neki. Hat igen nagyon ugyesen teszi, erzem mintha utolso ember volnek az eleteben. Elore fejben kiterveli, mibe is kosson bele. Haragszik ha boldogtalannak lat ami miatta es a tettei miatt van, es azert nen jon idoben haza, ne lasson szomoru arcot, mert azt nem szereti.
Hiaba mondom csak szeretnem erezni h fontos vagyok neki, erezni neha hogy olel, es neha kis puszi. De tudja ez tenne vidamma, es azert nem teszi ezt.Miert csinalja? Mondom a gyereket szereti oleli, engem is oleljen at kicsit, melyre az a valadza h a puszi az oleles automatikusan jon, nem amikor en akarom. Miert? Napi szinten ez megy es ebbol is ugyet csinal, felharagszik es megy itthonrol
Miért vagy vele?
Őszintén, szarik ő rád... és eddig is tette, csak most ki is mutatja.
Ha nem bánod, válaszolok a gyerek szemszögéből... nekem ez volt a gyerekkorom, ezt láttam kicsi korom óta.
Nem tudom milyen volt a kapcsolatotok a gyerek előtt, de ez így mindenki számára nem oké. Saját példát mesélek, aztán leszűröd a következményeket, ha akarod.
Apámnak voltak női anyám mellett, vagy egy biztosan, nem is zavartatta magát. Anya olyan volt, mint te. Otthon folyamatosan ment a lelki terror, zsarolások, később már apró testiségnek nevezhető dolgok, amiket akkor kicsiként teljesen természetesnek fogtam fel... a mai napig előttem van egy kép, amkkor apám leköpi anyámat, aki csak tűrt.
Később apám adta be a válópert, arra hivatkozva, hogy sz@r a házasság meg a felesége meg minden, de a gyerek azért kellene neki és akármi lesz, a jövőben figyelni fogja anyát, nehogy ''rossz apaképet'' hozzon az életembe. Nem ő hozta a rossz apaképet...
Szóval én azt mondom, hogy te ebben a történetben már nem sok szerepet játszol, bármennyire is szeretnéd. Próbáld meg megbeszélni vele, ha eddig arra még nem került sor, de mindenképpen azt javaslom, hogy a gyerek érdekeit tartsd szem előtt, nehogy egy gyakori kérdéseken lógó alak legyen belőle huszonéves korára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!