Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose értem miért vannak emberek minőségtelen kapcsolatokban ha kis idő ráforditással egyedülléttel minőségit is találhatnak.
2018. júl. 20. 14:34
2/9 A kérdező kommentje:
Sokszor az ember csak egy idő után eszmél rá ha valami nem jó, és olyankor is próbálja megjavítani ha valami elromlott nem egyből kidobni. Itt az a kérdés hogy lehetséges e “megjavítani”
Köss vele eggyességet. X időn belül ha nem hajlandó változni és az X idö eltelte után visszaesik,akkor otthagyod. Mást nem tudsz. Ez a lehetőség a javításra.
2018. júl. 20. 15:00
Javitani azt lehet ahol mindkét fél akarja ahol az egyik csak beleszarik jobb kidobni,és nem kell csak azért vki h legyen.
2018. júl. 20. 15:02
A 3-assal értek egyet!
Egyébként ő mindig is ilyen volt, nálatok ez azért jött elő fél éve, mert addig még megvolt az újdonság ereje, és egyikőtök sem az apró de ugyanakkor fontosabb dolgokkal foglalkozott a másikat illetően.
Van aki megváltozik mert a párja olyan hatással van rá, de van aki nem.
De olyan is van, hogy az egyik fél rosszabb irányba változik a párja hatására. Olyan is volt már.
Szerintem az idődet pazarlod.
2018. júl. 20. 15:30
2 fél nézeteltérését csak a 2 fél együttesen tudja korrigálni, egyedül nem tudod.
2018. júl. 20. 16:04
Nekem egy kicsit gépfüggőnek tűnik. Volt egy ilyen pár a környezetemben, ahol ugyanez volt. A lány nagyon sokáig reménykedett benne, hogy lesz változás, vagy valami megdobja a kapcsolatot (ő az eljegyzésben hitt, hogy az megoldja majd).
De nem változott semmi. 10 (!) évet húztak így le. Nay nehezen befutott a lánykérés is, de az inkább amolyan utolsó kapaszkodó volt a srác részéről, hogy ne lépjen le a barátnő... kényelmi okokból.
Rajtad áll, hogy próbálsz bizalmat szavazni neki vagy elég volt ez a 2 és fél év és lezárod.
2018. júl. 20. 16:27
Nálunk én vagyok a kocka. Olyankor a férjem az ölembe fekszik és egy kézzel simogatom a haját,meg beszélek hozzá. Mi megoldunk mindent,nektek komolyan nem megy? Ő is otthon ülős,én annyit igényleg,hogy néha elmenjek a kutyával 1-2órára sétálni. Szintén hisztis. Olyankor megmondom neki,hogy majd beszélünk ha nem viselkedsz menstruáló phicsa módjára,azt csak nekem lehet :D Ennyi. Fogd fel humorral és keresd a társaságát akkor is ha mást csinál,ne befordulj. Ha a férjem dolgozik akkor mellé ülök a kanapén és az ölébe teszem a lábam,ő masszírozni szokta miközben dogákat javít. Velem van,de a dolgát is csinálja közben és ez így oké. Meg lehet oldani.
2018. júl. 20. 21:53
Maradjak vagy lépjek?
Amit szeretnél,tök mindegy h itt mit irunk,neked kell dönteni és egy életed van.
2018. júl. 20. 21:55
Kapcsolódó kérdések: