Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális dolog az, hogy a vőlegényemnek szinte minden (akár egy éjszakás) régi partnerének a telefonszáma megvan, illetve többel Facebookon is ismerősök? Vagy én gondolom túl?
18-as
Igen azt,köszi az észrevételt😄
De szerencsere sokan értik igy is😀
Nem illetek össze,sok különbsèg van köztetek,szerinte ez nem probléma de szerinted igen.
Szerintem sem normàlis amit csinàl én sem tudnàm lenyelni
Bàr nem tudom,én sem tartom a kapcsolatot exel ahogy a párom sem.Tényleg igaz az ahol egyszer tüz volt a szikra megmarad,én nem bolygatnám a múltat sose lehet tudni nem e lesz belöle akármi.Föleg csak szex és más semmi.Èn is volt h összejártam az exel szexre de egyedülálloak voltunk.
Te tudod,de inkabb keress olyan fèrfit akivel egyeztek is.
Vagy esetleg bizz meg benne
Az en pasimnak is megvannak az exe számai, de pl arra hasznalja, hogy az anyukamnak intezett tortat azon keresztul, aki cukrasz. Nekem is megvan a szamuk, pl nem erdekelt annyira, hogy toroljem oket
Figyu!Öszintén!
Hagyd a francba!
Az h egy komoly kapcsolat utàn nèha nèha beszélni az exel oké
de egyéjszakásokkal tartani a kapcsolatot rád nèzve nem a legjobb.
Megfog csalni vagy már meg is csalt!
Nem biztos benned ezért tart pár forrò vasatna tüzben.
Sajnàlom,most legyen eszed ne amikor már kèsö
18-as
Sajnàlom h te is egy olyan lelkisèrült ember vagy aki jàr a gyk-ra hogy itt töltse ki a frusztrációját.A való életben te is beszari alak lehetsz.
Már azt vàrtad kibe köthetsz bele.Ès nem azon van a hangsùly hogy kijavitottad hanem a stíluson!Gondolom mindenki màs aki vèlemènyt nyilvánít okoskodik!Pacsi neked!👍
Szikra vagy láng?
Igen tényleg szikrának mondják de a láng se áll távolabb tôle.A láng is újra intenziven fellobanhat mint a szikra.
És nem kínaiul irtam hogy ne lehessen megérteni
de a gyengèbbek kedvèèrt köszönjük a pontosítást.
Én nem kötekedni akarok csak nem èrtem mikor valaki nem bánt senkit
mièrt kell hepciáskodni?
Ès igen rosszul esett amit irtàl ès csak a stílus miatt
mert igen igazad volt,gyorsan irtam nem is esett le hogy nem az a helyes.
Tovàbbi szèp napot mindenkinek!
Kérdezö segitettünk valamit?Jutottál valamire?
Sok boldogsagot tovabbra is😊
Legyen minden szuper😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!