Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mit szólnátok ehhez?
Figyelt kérdés
A párom szerint minden nő "egyforma", akkor csalják meg a párjukat amikor csak tudják,stb. Nem értem akkor miért van velem? Már megkérdeztem, de nem kaptam normális választ..2018. júl. 17. 20:48
2/11 anonim válasza:
Komolyan nem egyértelmű, hogy mit kellene ehhez szólnod? A kérdés inkább az, hogy te miért vagy vele?
3/11 anonim válasza:
Manapság tényleg úgy tűnik (nekem nőként is), mintha megkergült volna a világ, és mindenki mindenkivel (ez persze túlzás) flörtöl.
A párod is tapasztalhat erre utaló jeleket,hallhat információkat, amik vagy igazak, vagy nem, de ez persze nem jelenti azt,hogy ezt kivetítse Rád is.
Hülye ötlet, de az is lehet,hogy csalódott olyan valakiben akiről nagyon nem gondolta,hogy félreléphet.
4/11 anonim válasza:
Egy ilyen kijelentés után TE miért vagy még vele?
5/11 anonim válasza:
En a helyedbe keresnek egy jo csavit es csinalnak par szexkepet es a pofajaba dugnam hogy "igazad van szivem es kotrodj".
Ilyen idiotaval egyutt se lennek.
6/11 anonim válasza:
Ostoba ember a párod, ha nem lát tovább az orránál, ráadásul ezzel téged is minősít. Én nem lennék ilyen szűklátókörű emberrel.
7/11 anonim válasza:
Magából indul ki, ennyire egyszerű.
8/11 anonim válasza:
"Hülye ötlet, de az is lehet,hogy csalódott olyan valakiben akiről nagyon nem gondolta,hogy félreléphet." - Azért ezt felnőttként már illene feldolgozni, persze, nekem is volt egy exem, aki csalódott valakiben és erre fogja, hogy nem tud hosszú távon egy nő mellett sem megmaradni, de azért na... Vagy menjen akkor pszichológushoz, vagy vállalja fel, hogy nem kell neki komoly párkapcsolat. :-)
9/11 anonim válasza:
"Nem értem akkor miért van velem?"
Csak a tested kell neki.
10/11 anonim válasza:
Mert elfáradt a csuklója, és így egyszerűbb. Te pedig elég butuska vagy ahhoz, hogy fel se tűnjön neked, hogy csak spermaürítésre használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!